In domeniul HoReCa reputatia unei locatii este direct influentata de o sonorizare de calitate. Sonorizarea optima a unui hotel, influenteaza starea de spirit a clientilor si decizia lor de a reveni.
 
Muzica ce intimpina un client la intrarea intr-un hotel este deosebit de importanta. Este primul sau indiciu despre brandul respectiv, prima sa incercare de a contura identitatea brandului.
 

 

Acorda importanta sistemului de sonorizare hotel
 
La fel de importanta ca si muzica difuzata clientilor unui hotel este calitatea sistemului de sonorizare implementat. Pentru ca sistemul de sonorizare al unui hotel este cel care contribuie la crearea unei atmosfere placute, influentand perceptia clientilor despre locatia in care se afla. Studiile de specialitate arata faptul ca ceea ce clientii vad, simt, miros sau gusta este influentat de calitatea muzicii din locatia in care se afla.
 
Mai mult decat atat, o sonorizare optima a unui hotel influenteaza comportamentul clientilor in locatia respectiva, influentand cat de mult aleg sa cheltuie in hotelul respectiv.
 
Opteaza pentru solutii complete de sonorizare
 
Calitatea sonorizarii unui hotel este direct influentata de solutia tehnica implementata. Un furnizor de specialitate va stii sa ofere atat consultanta pentru implementarea solutiei personalizate locatiei respective, dar si suport in perioada de garantie si post vanzare prin servicii precum inlocuirea temporara a produselor aflate in service.
 

 
Foloseste solutii special adaptate hotelului tau
 
Pentru receptia unui hotel, muzica in surdina, cu acorduri fine si calitate foarte buna la un volum redus este esentiala. Recomandam solutii ce garanteaza fidelitatea si claritatea sunetului, similare celor implementate de AudioVision Store la Phoenicia Royal, Hotel Ramada sau White Tower.
 
Pe langa zona receptiei, in domeniul hotelier este necesar sa acorzi atentie sonorizarii ambientale in spatiile comune, solutiilor audio optime indoor si outdoor in zone precum restaurantul, clubul, piscina, terasa, dar si sistemelor de conferinta, fara a neglija posibilitatea integrarii cu sistemele de efractie si evacuare.
 
Pot fi implementate sisteme de management de control la distanta al echipamentelor, cum este Armonia de la Powersoft sau Audac Touch, care iti vor permite sa controlezi volumul, sursa de muzica pe zone specifice – receptie, lobby, club, piscina, restaurant, sala de conferinte, avand control independent si posibilitatea de a realiza setari diferite.