Cand vine vorba de clubbing, sunetul este unul dintre cele mai importante aspecte. Adevaratii pasionati merg intr-un club atat pentru partea de socializare, dar mai ales sa isi asculte muzica preferata.
 
Cel putin la fel de importanta ca si muzica difuzata intr-un club, calitatea sistemului de sonorizare contribuie in mod direct la starea clientilor si perceptia lor despre locatia in care se afla. Pentru ca timpul petrecut de clienti intr-un club dar si reputatia locatiei respective sunt influentate semnificativ de o sonorizare de calitate.
 
Mai mult decat a fi la fel de important ca si muzica difuzata intr-un club, sistemul de sonorizare influenteaza comportamentul clientilor in locatia respectiva, influentand cat de mult aleg sa cheltuie in clubul respectiv si de asemenea, decizia de a reveni.
 

 
Alege solutii personalizate de sonorizare club
 
Fiecare club are nevoi specifice iar calitatea sonorizarii depinde de calitatea solutiei tehnice si de modul in care aceasta este personalizata nevoilor respective.
 
Este important ca furnizorul solutiei sa ofere consultanta tehnica de specialitate pentru ca sistemul de sonorizare al clubului tau sa poata reda sunetul astfel incat sa poti asculta muzica ore in sir fara sa te oboseasca.
 
Dupa implementarea solutiilor audio, devine esential suportul in perioada de garantie si post vanzare prin servicii precum inlocuirea temporara a produselor aflate in service.
 

 
Foloseste sonorizarea ca un avantaj al clubului tau
 
Caracteristica fiecarui club, muzica de calitate este cautata de fiecare impatimit al clubbingului. Provocarea este insa ca muzica sa fie redata cat mai fidel, cat mai clar, printr-o sonorizare de calitate. De aceea, pentru sonorizarea unui club, trebuie sa alegi solutii audio care sa poata oferi claritate la volum mare si un bas puternic.
 
LeGaga – IasiCrema Summer ClubEGO Club MamaiaFratelli Beach&Club Mamaia NordFratelli Lounge&Club Constanta si  Evergreen – Baia Mare  au inteles ca in locatiile lor nu conteaza doar volumul si nivelul basului, ci si claritatea sunetului, iar echipa AudioVision Store a reusit sa implementeze solutii audio care sa puna in valoarea calitatea sunetului.
 
Si pentru ca vorbim de cluburi si experienta pe care sunetul si nu zgomotul reusesc sa o lase asupra celor prezenti, nu trebuie sa pierzi din vedere nici faptul ca sistemul locatiei tale trebuie sa fie unul compatibil cu prestatiile live. Boxele cu dispersie larga KV2 SL 412, slim si bass, reprezinta doar una dintre recomandarile noastre pentru tine, fiind un sistem de inalta fidelitate cu frecventa de raspuns exceptionala.
 
Iar daca iti doresti sa controlezi volumul si sursa de muzica pe zone specifice, avand control independent si posibilitatea de a realiza setari diferite, poti folosi sisteme de management de control la distanta al echipamentelor, cum este Armonia de la Powersoft sau Audac Touch.