Producator al unei game variate de echipamente audio profesionale, Audac a fost infiintat in 1992 din dorinta de a oferi echipamente profesionale de calitate. Aceasta caracteristica a fost mentinuta de-a lungul timpului prin intermediul echipei sale de tehnicieni si ingineri calificati, ce aduc in permanenta elemente originale si inovatoare produselor lor.
 

Ce este Audac Touch?
 

Audac Touch este o platforma de control a sistemelor audio, ce permite controlarea simultana a echipamentelor audio cu touch, a unitatilor de transfer si echipamentelor terte, simultan din aceeasi interfata.
Inovatia celor de la Audac consta in posibilitatea de control a tuturor acestor echipamente in acelasi timp, printr-o aplicatie ce este oferita gratuit in sectiunea Aplicatii din Google Play Store.
 

Aplicatia Audac Touch reuseste sa ofere utilizatorilor sai un sistem de control al echipamentelor audio intr-o maniera extrem de intuitiva si usor de utilizat. Cu ajutorul acestei platforme gratuite, pot fi create si personalizate interfete specifice, care sa permita controlul mai multor dispozitive din aceeasi aplicatie.
Majoritatea produselor Audac pot fi controlate cu ajutorul Audac Touch, si in curand urmeaza si o serie de produse terte.
 

Audac Touch le permite utilizatorilor sa acceseze aplicatia de pe orice dispozitiv mobil, dupa configurarea conturilor de utilizator si salvarea lor in Cloud. Mai mult, este posibila configurarea aplicatiei pe diferite niveluri de acces, iar fiecare tip de cont poate fi configurat in mod specific.
 

Audac Touch a fost premiata in cadrul Integrated Systems Europe

 

In cadrul celei de-a 14-a editii a Integrated Systems Europe (ISE), ce a avut loc intre 7 si 10 februarie la Amsterdam, Audac Touch a castigat premiul Best of Show 2017. Aceasta distinctie este oferita de un grup de profesionisti din domeniul audio-video, ce au ales produsul Audac dupa anumite criterii, printre care usurinta in utilizare, performanta in raport cu standardele categoriei, versatilitate si originalitate.

 
Integrated Systems Europe sau ISE, reprezinta evenimentul global ce defineste tendintele si evolutia pietei profesionale de audio- video la nivel international. Acest eveniment anual dureaza patru zile si este gazduit de RAI Amsterdam in luna februarie, fiind organizat de catre Integrated Systems Event, o fuziune a doua mari organizatii din industria audiovizualului la nivel mondial.
 
Editia din 2017 a gazduit peste 70.000 de participanti din 150 de tari, mai mult cu aproximativ 11% fata de anul trecut. Anul acesta au participat in jur de 1.200 de vanzatori de echipamente si furnizori de servicii, ce au prezentat cele mai noi tehnologii audio, smart building, comunicatii unificate, reusind sa reuneasca in toate cele patru zile ale evenimentului un numar de 73.000 de vizitatori.

Produsele Audac sunt disponibile pe www.audiovision.ro