În timp ce KV2 Audio se pregătește pentru pelerinajul anual la Prolight + Sound Show 2017 din Frankfurt, acest an marchează un alt eveniment deosebit de important în istoria companiei. În urmă cu 15 ani, în 2002, KV2 își începea călătoria într-o căsuță mică, cuibărită în pădurile din Boemia de Sud, în apropiere de orașul ceh Milevsko. În ianuarie 2003, era lansat sistemul ES, în cadrul spectacolului Anaheim NAMM, iar restul, cum se spune, este istorie.

La cea de-a cincisprezecea aniversare a companiei, creșterea sa reflectă în mod direct succesul de care a avut parte. Cu sediul acum într-o fabrică special amenajată de 9,000 metri pătrați, KV2 produce totul intern, cu excepția convertoarelor, ce sunt încă aduse din Italia. Este o diferență colosală față de începuturile inițiale, când totul provenea de la producători terți. Acest lucru reflectă angajamentul companiei de a deține controlul asupra produselor, oferind totodată cel mai înalt nivel de calitate.

Nu s-a produs nicio schimbare în ceea ce privește demersul continuu al companiei pentru cea mai bună calitate posibilă a sunetului.

„Noi nu am făcut niciodată compromisuri în ceea ce privește principiile noastre de proiectare pentru a urma tendințele pieței“, spune fondatorul companiei și inginerul-șef, George Krampera Senior.

Este posibil ca George Krampera să fi fost perceput drept un rebel timp de mulți ani, pe măsură ce se încăpățâna să schimbe tendințele industriei în tehnologie digitală, dar s-ar părea că filosofiile sale au fost corecte, din moment ce numele de KV2 devenea din ce în ce mai relevant în domeniu.

În cel de-al cincisprezecelea an la cârma companiei, inginerul-șef George Krampera rămâne statornic principiilor sale când este întrebat despre viitorul companiei. „Pentru KV2 important este un singur lucru, sunetul.“