Quattrocanali ofera calitatea sunetului si fiabilitatea recunoscuta a produselor Powersoft pentru diferite instalatii fixe. Tehnologia SRM patentata (Smart Rails Management) permite maximizarea eficientei sistemului.
Quattrocanali este o platforma de amplificare cu 4 canale clasa D si este diponibila in 3 variante:
 

 

Cu puteri de iesire variind de la 300W la 1200W per canal, avand posibilitatea de a controla toate functiile procesorului si de a monitoriza toti parametrii in timp real, Quattrocanali este proiectat pentru a fi adaptat diferitelor necesitati, in aplicatii mici si medii.

 


 
Quattrocanali este disponibil atat cu DSP+D, cat si fara si ambele variante pot fi controlate prin intermediul software-ului Armonia de la Powersoft Audio.
 
Aplicatii:

Platforma de amplificare Quattrocanali vine cu matrice incorporata, controlul volumului de la distanta prin GPO si aplicatie WEB dedicata. Seria Quattrocanali utilizeaza acelasi procesor ca cel folosit in cea mai performanta serie de amplificatoare Powersoft – seria X, dar la costuri mult mai mici.
 
Datorita usurintei in utilizare si a spatiului restrans, Quattrocanali este potrivit pentru baruri, restaurante, teatre, sali de fitness, lacase de cult, magazine, mall-uri, centre de afaceri si centre medicale, sali sau centre de conferinta, nave de croaziera sau pentru orice instalatii fixe. Quattrocanali este disponibil in 3 unitati cu putere variabila:

     

  • 300 de Wati (W) per canal – Quattrocanali 1204
  • 600 de Wati (W) per canal – Quattrocanali 2404
  • 1200 de Wati (W) per canal – Quattrocanali 4804

 

Beneficii:

Seria Quattrocanali de la Powersoft ofera o serie de beneficii create special pentru ca aceste amplificatoare sa se potriveasca nevoilor utilizatorilor.
 
Instalare facila. Datorita dimensiunilor restranse si usurintei in utilizare, seria Quattrocanali este usor si rapid de instalat, reducand astfel costurile suplimentare pentru aceste operatiuni.
 

Prietenos cu mediul. Tehnologia SRM patentata (Smart Rails Management) permite maximizarea eficientei sistemului si reduce drastic consumul de energie, iar dimensiunea restransa a amplificatoarelor din aceasta serie reprezinta un avantaj privind costurile de transport.
 

Integrare perfecta. Quattrocanali este proiectat special pentru a fi adaptat diferitelor aplicatii. Platforma de amplificare Quattrocanali este construita sa se integreze perfect cu alte dispozitive, fie prin intermediul cablurilor de retea, Wi-Fi sau Dante.
 

 
Caracteristici:

Tehnologia SRM patentata (Smart Rails Management) permite maximizarea eficientei sistemului si reduce drastic consumul de energie in orice conditii de incarcare si de utilizare. Quattrocanali are cea mai mică disipare termica din industrie, reducand nevoia de dispozitive externe de racire.
 
Quattrocanali functioneza atat cu low-Z (de la 2 Ω), cat si cu Hi-Z 70V/100V. Iesirile putand fi mixate fara sa afecteze calitatea sunetului.
Quattrocanali cu DSP+D permite controlul total al procesorului via Armonìa, astfel puteti gestiona independent fiecare canal si va permite sa exploatati la maxim calitatea boxelor.

 

Aceasta platforma de amplificare poate fi, de asemenea, de incredere in aplicatii critice cum ar fi sistemele de alarma de incendiu, datorita alimentarii ingenioase cu energie ce permite functionarea fiabila chiar si atunci cand este conectat la un UPS.