Powersoft a anuntat lansarea celui mai recent software: Armonia Pro Audio Suite.
Aceasta lansare aduce o caracteristica inovatoare si interactiva de tuning care nu doar imbunatateste procesul de masurare si de aliniere a unui sistem de sunet, ci permite utilizatorului sa lucreze fara sa fie deranjat de zgomotele din apropiere.

ARMONIA v2.10 este acum complet integrat cu Rational Acoustic Smaart v8, capabil sa citeasca in timp real surse importate sau partajate (smart, txt, csv, xml). Tehnologia sta la baza noului plugin de tuning interactiv, oferind o gama impresionanta de caracteristici pentru utilizator, cum ar fi utilizarea offline prin EQ, Gain, Polarity, Delay, Sum, Average, Merge si multe altele. Astfel, inginerul de sunet poate citi parametrii facand masuratorile necesare chiar la fata locului, iar setarile DSP-ului nu mai presupun generarea de Pink Noise pentru ore in sir. Masuratorile facute vor putea fi suprapuse cu rezultatul obtinut prin Rational Acoustic Smaart v8, ca urmare a interventiilor facute in DSP.

Alte completari la cea mai recenta versiune de software Armonia includ un set extins de preseturi printre care se numara preseturi oficiale de la BOSE Seria SM, DAS Aero Series, sau preseturi personalizate pentru d&b Max12-15 personalizat NEXO GeoT.

Cu Armonia, proiectantii si operatorii de sisteme beneficiaza de instrumente noi si unice pentru a imbunatati in mod semnificativ performanta si fiabilitatea sistemului de sonorizare.

 

Integrarea casetelor de afisare

Adaugarea casetelor de afisare in optiunile Armonia faciliteaza accesarea lor in pagina de configurare a boxelor. In timpul procesului de incarcare, un set complet de optiuni este disponibil pentru reglarea lor exact ca in cazul procesoarelor UX.


Un nou control pentru egalizator

Vizualizarea EQ este imbunatatita cu filtre automate ordonate dupa frecventa. Grafica a fost optimizata pentru imbunatatirea redarii, iar reordonarea automata faciliteaza o identificare mai usoara a filtrului de care aveti nevoie.

 

Suport pentru multiple porturi seriale

Armonia suporta acum concomitent, mai multe porturi seriale, ceea ce imbunatateste posibilitatile de comunicare pentru utilizatorii de module si nu numai, fiind posibil sa controlezi mai multe DSP-Lite USB.

 

Suport pentru versiunile Quattrocanali si Duecanali non – DSP

Produsele din seria Quattrocanali si Duecanali 1604 ofera suport pentru controlul si monitorizarea versiunilor standard non-DSP. Este posibil acum accesul catre controlul gain-ului, functiiilor de mute si voltaj maxim la iesire precum contorizare, defecte si avertizari.