Clientii unui restaurant aleg locatia respectiva pentru preparatele sale culinare, insa la fel de importanta este si muzica difuzata, ce contribuie semnificativ la crearea atmosferei. Studiile de specialitate arata faptul ca ceea ce clientii vad, simt, miros sau gusta este influentat de calitatea muzicii din locatia in care se afla.
 
La fel de importanta ca si muzica este calitatea sonorizarii, pentru ca o sonorizare de calitate a restaurantului mareste timpul petrecut de clienti, creste reputatia locatiei si contribuie in final la cresterea vanzarilor.
 
Mai mult, sistemul de sonorizare influenteaza comportamentul clientilor in locatia respectiva, influentand cat de mult aleg sa cheltuie in locatia respectiva si de asemenea, decizia de a reveni.
 

 
Alege solutii personalizate de sonorizare restaurant
 
Fiecare locatie HoReCa are nevoi specifice iar calitatea sonorizarii unui restaurant depinde de calitatea solutiei tehnice si de personalizarea acesteia in functie de nevoile respective.
 
Furnizorul solutiei audio trebuie sa iti poata oferi consultanta tehnica de specialitate pentru a identifica sonorizarea optima a restaurantului tau. Ambianta placuta dintr-un restaurant se obtine cu o sonorizare profesional proiectata, care sa difuzeze sunetul echilibrat, la aceeasi intensitate, in oricare punct din spatiul respectiv.
 
Odata ce au fost implementate solutiile audio in restaurantul tau, devine esential suportul in perioada de garantie si post vanzare prin servicii precum inlocuirea temporara a produselor aflate in service.
 

 
Foloseste sonorizarea ca un avantaj al restaurantului tau
 
In orice restaurant, muzica trebuie sa aiba o calitate maxima la un volum redus. Iti recomandam solutii audio versatile ce asigura o cat mai buna redare a muzicii indiferent de sursa folosita, cum am implementat in locatii precum Restaurant AquarioRestaurant Beluga Mamaia, The Ace sau Peninsula Bistro & Lounge.

 
Pentru ca intregul sistem audio trebuie sa fie capabil sa redea si prestatiile live si pentru a obtine o calitate cat mai fidela a sunetului, printre recomandarile noastre se numara KV2 ESD 36, din seria Compact KV2, ATEO 6 sau ATEO 4, din gama Audac.