Cu un sfert de secol de inovatie de sarbatorit si un centru plin cu profesionisti din industria AV, conventia ISE din acest an (11-14 februarie) a fost aleasa ca evenimentul perfect pentru a marca o realizare semnificativa pentru vizionarii italieni de la Powersoft.
 
De-a lungul istoriei sale, Powersoft a impresionat prin inovatii tehnologice si premiere in industrie. La doar un an de existenta, in 1996, compania deja stapanea proiectarea si dezvoltarea primului amplificator de clasa D viabil din punct de vedere comercial, care a fost capabil sa ofere niveluri de putere constante, fiabile, inalte – o premiera la acel moment. Si tocmai aceasta descoperire in tehnologia amplificarii modului de comutare a ajutat compania sa-si castige reputatia strans legata de puterea si eficienta ecologica a amplificatoarelor sale, in timp ce aceasta caracteristica reprezinta trademark-ul companiei, chiar si in prezent.
 

 
In anii care au urmat, compania a continuat sa impinga limitele, mereu constienta de producerea celor mai eficiente si intuitive produse cu putinta. Lucru ce a dus la o serie de produse si tehnologii noi, standarde ale industriei, cum sunt platformele de amplificare din seria X si seria Ottocanali, cu procesare de semnal avansata si compatibilitate completa Dante prin Audinate, sau inovatii precum M-ForceDeva sau Mover.
 
Bazandu-se pe lansarea de succes a lui Mover la ISE 2019, anul acesta Powersoft isi foloseste standurile pentru a arata capacitatile celor mai recente produse ale sale in aplicatii din domeniul comercial si cel al conferintelor.
 
In timp ce la primul stand (7-Y195) sunt produsele renumite pentru instalatii fixe – Mover, Mezzo, seriile DuecanaliQuattrocanali si Ottocanali de linie FI, cel de-al doilea stand (7-X205) este o zona experimentala impartita in doua zone: HoReCa si sala de sedinte.
 
In zona HoReCa, cu un bar cu ecrane si bere la tap, toate incintele acustice sunt alimentate de platforme de amplificare cu 2/4 canale Powersoft Mezzo clasa D. Avand toate caracteristicile unui amplificator avansat dar jumatate din dimensiunile unuia, Mezzo a fost proiectat cu scopul de a usura procesul de instalare si operare si pentru a se adapta multiplelor utilizari si aplicatii.
 

 
Vizitatorii pot alege sursa audio de pe unul dintre cele trei ecrane pentru toata zona HoReCa. În plus, exista controlere individuale de volum pentru barul sportiv si zona scenei prin controlerele GPI de pe pereti.
 
Langa zona barului, ecranul din sala de sedinte este alimentat tot de Powersoft Mezzo. Iar vizitatorii pot selecta sursa audio fie din televizorul din sala de conferinte, fie din zona HoReCa prin Mezzo. In plus, exista un controler de perete GPI pentru volumul din camera respectiva.
 
La standul 7-Y195, exista o serie de amplificatoare FI pentru vizitatori, inclusiv cea mai recenta actualizare de software pentru ArmoniaPlus, ce contine caracteristicile HealthPlus. O caracteristica noua ce ofera inginerilor de sunet un mediu de monitorizare eficient al tuturor elementelor dintr-un sistem de sunet, cu imbunatatiri ale comunicarii, controlului si raportarii pentru performanțe cat mai bune.
 
ISE 2020 inseamna si revenirea platformei Mover – micul, dar puternicul transductor liniar, care poate fi utilizat in aplicații audio dar și, mult mai interesant, ca un motor/agitator liniar.
 

 
Adaptabil in diverse scopuri, inclusiv cinematografe 4D, parcuri tematice sau locuri cu podele acustice vibrante – si chiar aplicatii ce depasesc zona de divertisment – Mover permite publicului sa simta sunetul prin vibrarea mediului inconjurator, pe care corpul uman il preia si transpune vibratiile in frecvente perceptibile.
 
Platforma Mover este din nou disponibilă la standul Powersoft, iar participantii o pot testa conectata la un video VR.
 
In afara standului, Powersoft participa și la Inavation Awards, ca finalista la categoria R&D Award, in timp ce fondatorul companiei si directorul R&D Claudio Lastrucci sunt nominalizati pentru premiul Influencer Industry of the Year.