Powersoft

Powersoft este liderul mondial producerea de amplificatoare audio profesionale cu o greutate redusa, putere mare, si eficienta ridicata. Amplificatoare sale  state-of-the-art pot fi gasite intr-o multitudine de domenii, variind de la stadioane, arene sportive, parcuri tematice, aeroporturi, cluburi sau companii rental de top din lume .

Deschizator de drumuri  al " GreenAudioPower ", Powersoft contribuie cu mandrie la un mediu ecologic de productie, de exemplu, utilizarea energiei solare, ori reducerea consumului  de energie prin tehnologiile unice  ale sistemelor sale de sunet. Produsele Powersoft detin aprobare și certificare din partea consultantilor de proiectare LEED acreditati .

Locatiile echipate cu amplificatoare Powersoft au drept avantaj reducerea semnificativa a costurilor de energie, in timp ce sistemele portabile au ca avantaj faptul ca nu trebuiesc facute modificari in ceea ce priveste reteaua de alimentare. Amplificatoarele Powersoft ocupa o singura unitate de rack chiar si la cei 18000W ai lui K20!
Tehnologia avansata DSP si software-ul utilizat face din Powersoft un lider in performanta audio.
Toate produsele PowerSoft sunt fabricate in Italia.

Powersoft continua sa se perfectioneze, pentru a oferi produse de incredere si de calitate ridicata.

X
1 - 51 din 51 produse