Powersoft Audio

AudioVision este unicul distribuitor oficial Powersoft in Romania.

Powersoft este liderul mondial producerea de amplificatoare audio profesionale cu o greutate redusa, putere mare, si eficienta ridicata.

Amplificatoarele Powersoft asigura sonorizarea impecabila a multor cluburi si restaurante de top din lume, mall-uri, cazinouri, arene sportive, parcuri, aeroporturi si alte locatii pentru care sonorizarea de exceptie este prioritara.

Locatiile echipate cu amplificatoare Powersoft au avantajul reducerii semnificative a costurilor cu energia, in timp ce sistemele portabile prezinta avantajul ca nu necesita modificari ale retelei de alimentare. Aceste avantaje se datoreaza tehnologiilor PFC (Power Factor Correction) si SRM (Smart Rails Management) cu care sunt echipate amplificatoarele, ceea ce le confera maximum de eficienta. Un alt avantaj al amplificatoarelor Powersoft este acela ca ocupa un spatiu redus, de exemplu K20 la cei 18.000W ocupa o singura unitate de rack. In plus, echipamentele dedicate instalatiilor fixe pot fi controlate DANTE sau integrate in sisteme Crestron sau AMX si pot integra si partea de avertizare.
X
1 - 53 din 53 produse