Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Prezentul site web, denumit in continuare www.audiovision.ro, este un magazin virtual, care are ca principal obiectiv comercializarea de produse electronice audio - video. Operatorul site-ului este SC Ara Events Solutions SRL, J13/78/2012, RO 30717440.

Prin accesarea site-ului www.audiovision.ro declarati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare enuntate mai jos.

Continutul site-ului este public, anumite functii, servicii sau informatii fiind disponibile numai membrilor inregistrati si conectati in urma unei proceduri de autentificare. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii de utilizare www.audiovision.ro va rugam sa nu va inregistrati si sa nu utilizati serviciile si informatiile oferite de acesta. Eventualele schimbari ale termenilor de utilizare, neacceptate de dvs., vor atrage suspendarea contului de utilizator in termen de maxim 24 de ore de la notificarea dvs., folosind orice modalitate de contact prezentata pe site.

Politica de confidentialitate

Accesul la sectiunile, informatiile si serviciile restrictionate public, disponibile membrilor www.audiovision.ro se face pe baza de identificator unic (username) si parola. Pentru a intra in posesia acestor informatii de autentificare, utilizatorii trebuie sa completeze un formular de inregistrare, care poate contine informatii cu caracter privat. Informatiile colectate sunt supuse politicii de confidentialitate si nu pot fi transferate tertilor, fiind folosite numai in scopul derularii online a activitatilor comerciale si imbunatatirii serviciilor oferite vizitatorilor.

In vederea prezentarii unor informatii si servicii cu un continut calitativ cat mai ridicat, www.audiovision.ro poate utiliza in unele sectiuni tehnologii care colecteaza informatii privind vizitele pe site, produsele vizitate, adrese IP si alte date statistice. Toate aceste date vor fi folosite pentru prezentarea de informatii relevante fiecarui vizitator si pentru securizarea tranzactiilor.

www.audiovision.ro poate impartasii informatiile cu caracter personal numai cand legea prevede in mod special acest lucru sau cand se impune protejarea drepturilor si intereselor operatorului.

Operatorul site-ului poate dispune in orice moment blocarea conturilor de utilizator deschise pe www.audiovision.ro daca se constata incalcarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului.

Dreptul de proprietate, copyright

Continutul www.audiovision.ro, reprezentat de, dar fara a se limita la informatiile in format text, video, audio, sursele paginilor web, apartine operatorului site-ului, exceptie facand cazurile in care proprietarul este mentionat in mod expres. Prin natura activitatii www.audiovision.ro, site-ul poate prezenta reprezentari grafice sau informatii apartinand firmelor producatoare ale articolelor comercializate sau partenerilor operatorului.

Continutul www.audiovision.ro poate fi completat prin contributia membrilor si vizitatorilor, reprezentata prin imagini sau comentarii. Prin postarea acestui continut pe site, utilizatorii sunt de acord cu cedarea drepturilor de utilizare, editare si modificare a informatiilor transmise, in favoarea operatorului site-ului. Administratorii si moderatorii site-ului depun toate eforturile pentru inlaturarea continutului care contravine legislatiei in vigoare sau este ofensator la adresa publicului si nu pot fi facuti responsabili pentru eventualele prejudicii aduse de materialele publicate de membrii si vizitatoriii www.audiovision.ro.

Continutul www.audiovision.ro poate fi folosit numai in scopuri personale. Stocarea, reproducerea, modificarea, eliminarea insemnelor www.audiovision.ro in alte scopuri decat cele prevazute in termenii de utilizare este strict interzisa. Incalcarea acestor prevederi conduce la actionarea in instanta a entitatilor care se fac vinovate de incalcarea drepturilor de autor, specificate in prezentul document.

Termeni de garantie

Conditii de garantie

In conformitate cu legislatia Uniunii Europene, orice produs achizitionat beneficiaza de o garantie legala de minim 2 (doi) ani in cazul persoanelor fizice, iar in cazul persoanelor juridice de 1 an. Mentionam ca produsele premium pot beneficia de o garantie mai lunga, 3 (trei) sau 4 (patru) ani, in functie de producator.

In cazul in care bunurile se defecteaza, ele pot fi reparate sau inlocuite in termen de 2 (doi) ani de la cumparare in intreaga Uniune Europeana. Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, şi fără niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele.

Daca repararea sau inlocuirea nu este posibila, aveti dreptul la o rambursare sau o reducere de pret. Garantia se acorda pe baza facturii pentru produsele cu valoare redusa, iar pentru produsele cu valoare mai mare pe baza certificatului de garantie primit

Formular reparatie produs

Ce trebuie sa stii pentru ca procesul de trimitere in service a produsului sa decurga usor:

 1. Poti trimite in service produsele vandute de AudioVision Store completand formularul de reparatie produs.
 2. Asigura-te ca produsul pe care vrei sa il trimiti in service are certificat de garantie electronic, apoi completeaza formularul de reparatie produs de mai jos.
 3. Daca produsul figureaza avand certificat de garantie tiparit (care a venit in cutie, impreuna cu produsul), oferit de catre producator, contacteaza unul dintre service-urile autorizate specificate in el pentru a beneficia de repararea produsului.

Informatii client:

2. Conditii de garantie

Modalitatea de asigurare a garantiei oferite de SC Ara Events Solutions SRL consta in repararea echipamentelor sau a accesoriilor livrate.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul are urmatoarele obligatii:

 • produsul sa fi fost cumparat din magazinul nostru si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput.
 • sa respecte instructiunile de folosire
 • sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator
 • sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul

Garantia isi pierde valabilitatea in caz de manipulare gresita, folosire incorecta sau in cazul interventiilor neautorizate. In cazul in care pe certificatul de garantie nu este specificat altfel, locul prezentarii pentru a beneficia de garantie este bd. Aurel Vlaicu, nr. 213, cod postal 900498, Constanta, costul transportului fiind suportat de catre cumparator. Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile consumatorului sunt prevazute in OG 21/1992 si HG 394/1995. Nu fac obiectul garantiei: bobina si sistemul mobil al difuzoarelor, orice tip de bec, lichide, orice tip de consumabile. Garantia nu se extide asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului. In cazul efectuarii de reparatii in garantie, se va emite un deviz de lucrari cu detaliile necesare, la fiecare interventie.

Cauze de defectare/pierdere a garantiei:

 • efecte de lumini: aprinderea/stingerea la intervale mici de timp a becurilor cu ardere in gaze; atingerea cu mana a becurilor; instalarea improprie in soclu;
 • incinte acustice, amplificatoare: folosirea unui amplificator impropriu atat ca impedanta cat si ca putere; conectarea incorecta; setarea crossoverului la parametrii necorespunzatori; folosirea de conductori necorespunzatori; manipularea incorecta a surselor de semnal;
 • generale: variatii de tensiune, avarii sau deteriorari mecanice, expunere excesiva la radiatii solare, lipsa sau modificarea seriei aparatului, modificari ale produsului, deteriorari ale incintelor acustice sau a amplificatoarelor datorate unor semnale distorsionate sau care au depasit puterea nominala indicate;
 • defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalarea prescrise in manualul de utilizare;
 • deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria aparatului;
 • inundarea, incendierea, expunerea la soare, trasnete, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;
 • distrugerea circuitelor interne datorita socurilor de tensiune ale retelei electrice;
 • deteriorarea de genul zgarieturi, fisuri, rupturi ale elemntelor demontabile sau nedemontabile care nu au fost aduse la cunostinta vanzatorului in momentul achizitionarii.

3. Interventia in perioada de garantie

 • Documentele necesare la prezentarea la unitatea service sunt: certificat de garantie completat corect precum si documentul de plata (factura sau chitanta fiscala).
 • Dreptul la garantie se prelungeste cu durata in care produsul se afla in service.
 • Daca bunurile aduse in service nu sunt ridicate in termen de 60 de zile de la data instiintarii cumparatorului de repararea acestora, firma isi rezerva dreptul de a le comercializa pentru recuperarea cheltuielilor efectuate pentru repararea lor.
 • La solicitarea beneficiarului, echipamentul la care apar defectiuni se inlocuieste cu unul similar, oferit gratuit pentru utilizare pe toata durata remedierii defectiunilor.

Limite de responsabilitate privind achizitiile online

www.audiovision.ro nu este sub nici o forma responsabil pentru depasirea termenului de disponibilitate si de livrare a produselor. Comandarea produselor nu garanteaza livrarea produselor in termenul afisat.

www.audiovision.ro nu isi asuma responsabilitatea comandarii produselor incompatibile cu alte echipamente pe care le detineti. Decizia privind achizitia unui anumit echipament de pewww.audiovision.ro va revine in totalitate.

Responsabilitatea asupra integritatii produselor livrate apartine cumparatorului, incepand cu momentul expeditiei acestora. Riscurile ivite pe parcursul transportului nu revin operatorului www.audiovision.ro.