Editia de anul acesta a Festivalului Music Inside (MIF) din Rimini a beneficiat de solutiile de amplicare ale platformelor premium din seria Powersoft X.
In combinatie cu amplificatoarele din seria X de la Powersoft, in cadrul evenimentului de doua zile a fost utilizat noul subwoofer Loud Professional FORMULA F221. Bazat pe tehnologia Loud Pro Push Loop, acest sistem dublu combina trei tehnologii diferite: Push Pull, Double Reflex Band pass si un sistem Horn Loading.

 

Combinatia castigatoare a acestor doi producatori italieni de renume a fost selectata de echipa desemnata pentru productia tehnica a festivalului. „Sincronizarea cu Powersoft a fost excelenta si ne-am planificat deja sa dezvoltam mai multe proiecte impreuna”, a declarat Francesco Scotti, Director de Productie Loud Professional Event. ”Cat despre noile Subwoofere, am fost incantati de rezultatele excelente obtinute”.

 

Pe langa folosirea solutiilor audio optime, festivalul a reunit DJ renumiti precum: The Martinez Brothers, Paul Kalkbrenner, Sven Vath, Chris Liebing, Loco Dice, Len Faki, Ilario Alicante and Sam Paganini.

 

 

Inainte de inceperea festivalului, pentru a stabili performantele optime, au avut loc teste prealabile „Aceasta a necesitat crearea unui set de presetari dedicate “, a explicat Francesco Scotti. “Potentialul imens al software-ului Powersoft Armonia, de monitorizare si prelucrare a semnalului digital, cu DSP puternic, ne-a permis sa optimizam pe deplin capabilitatile sistemului.”

 

In plus, combinatia dintre Powersoft si Loud Pro garanteaza perfomante exceptionale alaturi de un sistem de management puternic si usor de utilizat.”

 

Directorul de productie Loud a completat: „In cautarea eficientei, cele mai mari beneficii pot fi observate atat in precizie, cat si in putere. Dar puterea nu inseamna nimic fara control, iar amplificatoarele Powersoft nu numai ca ofera multe instrumente excelente, dar garanteaza si echilibrul perfect intre fiecare sectiune. De fapt, sistemul de procesare Powersoft este probabil cel mai puternic din lume, cu capacitatea de a oferi un management suprem al semnalului. Iar in ceea ce priveste economia, seria X ne permite sa minimizam spatiul si greutatea necesare, mentinand in acelasi timp o putere mare.”

 

Festivalul a avut trei scene (verde, albastra si rosie) si toate difuzoarele au fost amplificate de puternicele Powersoft X8. Distributia exacta a incarcarii a permis exploatarea maxima a potentialului amplificatoarelor si a dinamicii incredibile a sistemului. Controlate cu ajutorul software-ului Armonia, intregul tuning al sistemului a fost bazat pe caracteristicile DSP ale software-ului.

 

Compania italiană Powersoft se apropie de impresionanta cifră de 1 milion de canale de amplificare vândute în întreaga lume.

 

Pentru a marca acest moment important și pentru a mulțumi clienților săi, Powersoft lansează campania One Million Channels