In localitatea Karlova Ves din Slovacia, situata in apropierea granitei cu Austria, consiliul local s-a confruntat cu problema calitatii sonorizarii in timpul sedintelor organizate in sala de conferinta a consiliului. De aceea, au solicitat unei firme locale de profil identificarea unei solutii care sa fie vizibila, minimalista si sa redea un sunet de o claritate foarte inalta.

 

Criteriile solicitate de reprezentii consiliului au fost intrunite de solutiile Audac, iar sala de consiliu a fost echipata cu microfoane CMX215, ce au amprenta mica si dau rezultate foarte bune.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dupa finalizarea proiectului, membrii consiliului au fost uimiti de calitatea sunetului obtinuta cu aceste microfoane si au solicitat modernizarea completa a sistemului de sunet cu produse Audac. Inlocuirea difuzoarelor existente cu difuzoare de tavan CELO6 de inalta calitate a contribuit la sporirea calitatii sunetului din intreaga sala de consiliu.

 

Produse utilizate:
18 x CMX215 – Pipe-neck condenser microphone
3 x CP45XLFS – Connection plate XLR female 45 x 45 mm – solderless
6 x CELO6 – High-end 2-way 6″ ceiling speaker

 

Despre Audac

Compania producatoare de echipamente audio profesionale Audac a fost infiintata in 1992 in Belgia, din dorinta de a oferi echipamente profesionale de calitate. Prin intermediul echipei sale de tehnicieni si ingineri calificati, aceasta caracteristica a fost mentinuta de-a lungul timpului, prin originalitatea si inovatia constanta a produselor Audac.

Produsele Audac sunt disponibile pe audiovision.ro