Powersoft, liderul mondial in domeniul amplificatoarelor de inalta putere eficiente din punct de vedere al energiei, se apropie de marcarea unui real reper in industrie. Producatorul italian are aproape 1 milion de canale de amplificare implementate in intreaga lume.

Cu aceasta ocazie, Powersoft lanseaza campania One Million Channelspentru a marca acest moment si in egala masura pentru a multumi tuturor celor care au ales solutiile de amplificare Powersoft.

Cifra totala a canalelor de amplificare Powersoft este acum de peste 995.000, iar Powersoft si-a propus sa atinga obiectivul de un milion pana la sfarsitul lunii septembrie 2017, bazandu-se pe dealerii si distribuitorii din intreaga lume pentru a putea realiza acest lucru inainte de termenul limită.

 

Castiga cotravaloarea comenzii tale Powersoft, 1 premiu pe măsura celor aproape 1 milion de canale de amplificare din întreaga lume

 

Orice comanda plasata pe pagina dedicata campaniei One Million Channels inainte de sfarșitul lunii septembrie este automat inscrisa in concurs si ofera sansa de a castiga contravaloarea integrala a comenzii plasate.

Castigatorul va fi ales prin tragerea la sorti online, transmisa in direct, ce va avea loc la inceputul lunii octombrie, dupa atingerea obiectivului de 1 milion de canale audio Powersoft vandute in toata lumea.
Audiovision, in calitate de distribuitor unic al produselor Powersoft Audio in Romania, iti ofera ocazia de participa in aceasta campanie ce se aplica atat platformelor de amplificare pentru instalatii fixe, cat si celor destinate evenimentelor.

Comanda acum pentru a avea sansa de a castiga:
Platforme de amplificare cu 2 canale (Seria K, Seria M, Duecanali 1604, Duecanali)
Platforme de amplificare cu 4 canale (Quattrocanali, Seria M, Seria X4)
Platforme de amplificare cu 8 canale (Ottocanali, Ottocanali 1204, Seria X8) 

 

O cifra impresionanta ce ilustreaza recunoasterea mondiala a calitatii produselor Powersoft

 

Francesco Fanicchi, directorul departamentului de brand si comunicare Powersoft, a declarat: “Este pur si simplu uluitor ca suntem atat de aproape de a atinge cifra de un milion de canale de amplificare in întreaga lume.

“Am vrut sa facem cunoscuta aceasta realizare importanta pentru noi dar, in acelasi timp, sa oferim ceva in schimb utilizatorilor Powersoft din intreaga lume ce ne-au acordat increderea de a fi prezenti in proiectele lor si ne-au ajutat sa atingem acest reper unic pentru compania noastra. De asemenea, suntem extrem de recunoscatori partenerilor si distribuitorilor nostri, ce au jucat un rol esential in a face din Powersoft brandul care este astazi.”

In anul 2013,  Powersoft anunta ca a livrat peste 600 de milioane de wati de putere in intreaga lume, “iar perspectiva de a depasi aceasta noua frontiera este pur si simplu incredibila”, a concluzionat Fanicchi.