Rothschild 22 este un luxos si unic hotel de 156 de camere construit de curand in inima Tel Aviv-ului, pe Rothschild Boulevard, renumitul bulevard al orasului. Proiectat cu meticulozitate de Ari Shaltiel, unul dintre designerii de top din Israel, hotelul integreaza un stil modern si elegant in ambientul pastoral al bulevardului pe care a fost amplasat.

 

Localizat intr-o zona cheie a orasului, hotelul a fost proiectat sa ofere tot confortul oaspetilor sai, asigurându-le si accesul facil catre elemente cheie ale orasului. Astfel, hotelul este  amplasat in apropierea restaurantelor cu cei mai renumiti bucatari, a galeriilor de arta si cafenelelor principale din oras.

Din aceeasi dorinta de a oferi o experienta unica fiecarui client in parte, s-a acordat o importanta majora muzicii de funal pentru holurile, coridoarele, restaurantele, barurile si zonele de activitati si fitness ale hotelului. Intrucat calitatea a fost elementul primordial, au fost alese sistemele Audac, instalandu-se 30 de boxe de plafon CELO6 si CS660/W in combinatie cu un amplificator DPA616 si TRU415 Line.

 

Despre Audac

Compania producatoare de echipamente audio profesionale Audac a fost infiintata in 1992 in Belgia, din dorinta de a oferi echipamente profesionale de calitate. Prin intermediul echipei sale de tehnicieni si ingineri calificati, aceasta caracteristica a fost mentinuta de-a lungul timpului, prin originalitatea si inovatia constanta a produselor Audac.

Produsele Audac sunt disponibile pe audiovision.ro