De-a lungul celor 50 de ani ai carierei sale profesionale, George Krampera, co-fondatorul KV2 Audio, a fost mereu pasionat de calitatea sunetului. In incercarea de a preveni pierderea de informatii, dar pastrand totodata integritatea si consistenta semnalului audio, s-a straduit intotdeauna prin tehnologia KV2 Audio sa ofere publicului atmosfera si emotia unei reprezentatii de pe scena si adora sa vada oamenii zambind atunci cand experimenteaza acest sentiment pentru prima data.

 

 

Designul noului VHD PRE-EQ se bazeaza pe toti acesti ani de experienta, prezentand sistemele KV2 Audio prin legatura cu asocierea electronica. VHD PRE-EQ nu este doar un preamplificator cu intrari de linie si microfon, ci are un nou EQ marca George Krampera cu 8 benzi, precum si un DAC USB de inalta definitie de calitate audiofila, capabil de o rata de esantionare de 384KHz / 24 de biti. Utilizand legendarele drivere de linie KV2 la fiecare iesire,VHD PRE-EQ are intrari directe pentru combinarea mai multor preamplificatoare in aplicatii de mixare si cea mai rapida prelucrare analogica din lume.

 

 

 

KV2 Audio utilizeaza cele mai bune tehnologii disponibile pentru fiecare aplicatie data, iar VHD PRE este un instrument perfect ca master EQ analog, pentru comparatii A/B sau in combinarea si upgrade-ul altor unitati pentru a forma un mixer analogic de calitate superioara, cu USB DAC incorporat si drivere de linie.