Unitatea multimedia DEVA paseste in prima linie a luptei impotriva Covid-19, cu o gama variata de caracteristici care ofera control creativ pentru gestionarea multimilor, divertisment si analiza pentru pandemii si petreceri deopotriva.
 
Industria AV nu este straina de efectele coronavirusului. Acum, cu garantia unei crize provocate de Covid-19, Powersoft se gandeste la solutii creative pentru a ajuta oamenii sa se adapteze unei vieti cu efectele pandemiei.
 
Cosimo Cecchi, directorul de vanzari Powersoft a explicat: „Pandemia Covid-19 a creat provocari fara precedent pentru industria pro AV: toate evenimentele au fost anulate si ca raspuns la directivele de sanatate publica, companiile de divertisment s-au concentrat pe siguranta publica, protejarea oamenilor si aplatizarea curbei pandemiei. Drept urmare, nu este de mirare ca veniturile companiilor au fost reduse ca o modalitate de incetinire a furtunii.
 

 
Pana la furnizarea unei solutii pe termen lung, cel mai bun ‘vaccin’ impotriva Covid-19 este distantarea sociala si sentimentul responsabilitatii comune. Pe de alta parte, Powersoft considera ca aceasta perioada este oportuna pentru companiile AV pentru a atrage noi oportunitati pentru cresterea a afacerilor.
 
Intra in prim plan unitatea multimedia DEVA: un produs unic ce combina o camera HD, un difuzor si iluminare LED, cu acces la o gama extinsa de functii adaptate nevoilor individuale ale clientilor. Pe scurt, DEVA este proiectat pentru divertisment, informare si siguranta, incorporand functii de detectare a miscarii, date de mediu si un difuzor pentru o gama nelimitata de aplicatii.
 
„Powersoft este cunoscut pentru ca este intotdeaua cu ochii pe diferite industrii. Suntem cunoscuti pentru segmentul audio al companiei noastre, dar am fost cu ochii intotdeaua asupra altor industrii, iar DEVA demonstreaza acest lucru.”
 
DEVA este o unitate robusta si versatila, modelul DEVA HD incorporeaza o camera, iluminare LED si conectivitate infrarosu GPS care ii permite sa se adapteze unei liste complete de aplicatii. DEVA are un grad IP65 care permite unitatii sa functioneze la temperaturi de pana la 70° C. Flexibilitatea este un avantaj important al unitatii, cu optiunea de a folosi o retea de alimentare, PoE sau energie solara, cu o baterie interna de rezerva pentru a asigura mai multe ore de viata a bateriei in caz de avarie. DEVA poate fi personalizat cu optiuni de culoare pentru un aspect transparent, discret, indiferent daca este intr-un peisaj urban, intr-un mediu natural sau in interiorul unei locatii.
 

 
„DEVA are avantajul de a fi o solutie pentru o multitudine de probleme intr-o singura unitate. Cu ajutorul ei se pot difuza mesaje, muzica, sau se pot transmite mesajele serviciilor de urgenta. De asemenea, are capacitatea de a efectua analize video, de a controla temperatura camerei si de a oferi control pentru gestionarea multimilor.
 
Toate aceste caracteristici sunt incluse intr-o singura unitate si reprezinta un avantaj major fata de alte produse de pe piata.” Gestionarea unui dispozitiv all-in-one cu operare si intretinere simpla a fost esentiala pentru Powersoft, deschizand DEVA catre utilizatori fara abilitati tehnice avansate. „Focusul a fost intotdeauna de a face DEVA o unitate simpla si usor de implementat, pentru ca DEVA poate fi folosita imediat ce a fost scoasa din cutie.”
 
Cheia succesului DEVA este flexibilitatea unui produs ce poate sa indeplineasca o gama extinsa de functii dezvoltate de Powersoft, precum si integrarea functiilor video ale tertilor direct in unitatea multimedia, DEVA putand fi integrata direct intr-un sistem existent fara dificultati. „DEVA poate fi introdusa intr-o retea existenta: poate functiona prin WiFi, 3G, 4G, ETH si SIP. DEVA poate accepta, de asemenea, declansatoarele dintr-un sistem extern. Daca aveti un client care are deja o retea si senzori, puteti integra declansatoarele de la aceste sisteme la DEVA, permitandu-i sa reactioneze la acestea” a mai completat Cosimo Cecchi.
 

 
„De exemplu, avem o solutie completa cu DEVA si camera termica, dar daca intalnim clienti care au deja o camera, ne putem asigura ca semnalul de la camera interactioneaza cu DEVA pentru a realiza un sistem complet cu cele doua unitati puse impreuna.”
 
Powersoft vizeaza o gama larga de aplicatii, profitand de flexibilitatea DEVA de a functiona in functie de nevoile unui client. „DEVA este atat de versatil incat poate fi folosit pe orice piata. Ca dispozitiv multimedia avansat, DEVA este o convergenta a mai multor dispozitive care pot fi usor implementate oriunde. Pana la focarul Covid-19, scopul principal al DEVA era divertisment si control. Am efectuat o multime de instalatii in orase pentru a furniza informatii si muzica in timpul festivalurilor si evenimentelor, instalandu-l in zonele de recreere cum ar fi gradinile zoologice si parcurile de distractii, precum si in cadrul companiilor private ce folosesc DEVA pentru a controla accesul in zona, detectarea intruziunilor si pentru capacitatea sa de a detecta obiecte abandonate.”
 

 
Covid-19 este, in mod evident, o problema care va fi o parte mereu prezenta a vietii noastre in viitorul apropiat, iar Powersoft plaseaza DEVA in centru ca un instrument care permite atat companiilor private cat si celor publice sa lupte impotriva virusului, pastrand vigilenta cand este nevoie.
 
In orase precum Bergamo, Italia, DEVA a fost instalat cu scopul unui sistem de divertisment si este folosit acum pentru a oferi informatii si consiliere Covid-19 pentru rezidentii orasului.
 
Cecchi a explicat: „DEVA este un instrument puternic in lupta impotriva coronavirusul, deoarece nu numai ca vede ceea ce se intampla intr-un mediu, ci reactioneaza automat la activitate. De exemplu, daca la o coada intr-un supermarket unde oamenii trebuie sa mentina doi metri distanta si unii oameni nu fac acest lucru, pentru companiile ce folosesc camere conventionale acest lucru inseamna sa trimita fizic pe cineva pentru a se asigura ca oamenii isi pastreaza distanta. DEVA detecteaza automat situatia, reactioneaza automat si le spune oamenilor sa pastreze distanta.
 
„Astfel DEVA reduce riscul angajatilor de a se infecta si de multe ori aceasta caracteristica inseamna ca personalul poate fi trimis in alta parte sa se ocupe de alte sarcini.”
 

 
Powersoft continua sa dezvolte si sa adauge noi caracteristici care sa raspunda nevoilor pietei intr-un mod fluid. „Avem atat de multe idei de caracteristici, incat multe dintre ele stau intr-un ‘sertar’ asteptand momentul potrivit si tocmai de aceea am reactionat asa de repede la focarul Covid-19. Toate aceste functii erau deja acolo, nu trebuia decat sa le facem publice. Principalele nevoi ale pietei sunt foarte clare si ne concentram pe acestea” a mai adaugat Cecchi.
 
O investitie in DEVA este o investitie pe termen lung. Un instrument de rezolvare a problemelor legate de Covid-19 va imbunatati afacerile in viitor, deoarece DEVA poate fi transformat dintr-un sistem de securitate intr-un sistem de divertisment in doua minute. Odata ce afacerea nu mai foloseste DEVA pentru aplicatiile centrate pe Covid-19 o lista de redare poate fi incarcata pentru a-i permite sa functioneze ca un sistem de divertisment.
 
Cecchi incheie: „Nu vad o alta solutie atat de interactiva precum DEVA in acest moment. DEVA ia o parte din responsabilitati de pe umerii tai si o le rezolva pentru tine. Nu doar inregistreaza ce se intampla ci reactioneaza in timp real, iar acest lucru este un avantaj urias.”