Red Bull a clasat de curand clubul Amnesia din Ibiza pe locul 6 in topul cluburilor din Europa, in ceea ce priveste volumul si calitatea sonorizarii.
 

 
Inainte de petrecerea de deschidere a clubului pentru sezonul 2019, Amnesia a anuntat upgrade-ul sistemului de sonorizare existent cu unul KV2 Audio. Reprezentantii locatiei afirmau la acel moment cu incantare ca in Amnesia a sosit viitorul sunetului, fiind prima locatie din Ibiza ce a implementat sunetul revolutionar al secolului XXI, sistemele KV2 Audio, concepute si proiectate de legendarul pionier audio George Krampera.
 

 
Sistemele audio KV2 sunt rezultatul multor ani de cercetare pentru reproducerea cea mai fina a sursei originale de sunet. Cei care au avut deja ocazia de a asculta rezultatul unei sonorizari KV2 spun ca “reuseste sa surprinda cu adevarat emotiile unui artist” si ca sunetul este “incredibil de transparent si real”, un sistem ce reuseste sa aduca la un loc arta si stiinta pentru a crea o experienta de clubbing incontestabila si de neuitat.
 
Luciano, The Martinez Brothers, Héctor Couto, Mar-T, Caal, Luca Donzelli si Manu Gónzalez sunt doar cateva dintre numele artistilor ce au asteptat cu nerabdare sa creeze momente memorabile cu ajutorul acestui revolutionar sistem.