Inainte de un weekend mult asteptat, in care clubul din San Rafael isi va deschide portile pentru sezonul 2019, Amnesia a anuntat cateva detalii cel putin interesante. Petrecerea de deschidere a locatiei va prezenta cateva upgrade-uri de ultima ora.
 
Principalul upgrade este inlocuirea fostului sistem de sunet Terrace cu unul bazat pe tehnologia audio de varf de la KV2 Audio. Realizat la comanda de expertul audio si fondatorul KV2, George Krampera, noul sistem va fi pus la incercare pentru prima oara pentru fanii lui Luciano si The Martinez Brothers in aceasta sambata.
 
Capabil sa transmita o transparenta sonora complexa ce rezulta intr-o experienta emotionanta pe ringul de dans, noul sistem de sonorizare este locul in care arta se intalneste cu designul. Prin proiectarea, instalarea si acordul fin al acestui ambitios proiect, George Krampera si-a implinit una dintre dorintele arzatoare ale intregii sale cariere: de a pune si in Ibiza amprenta brandului creat de el.
 
KV2 Audio este stilizat de distorsiuni incredibil de mici si de o inalta definitie impecabila. Iar clubul Amnesia este increzator ca detaliile si claritatea vor fi remarcate atat de talentele invitate in club, cat si de toti cei prezenti in club.
 
Este de prisos sa spunem ca toata lumea asteapta rezultatele, mai ales ca este rezultatul muncii unui audiofil ce si-a perfectionat talentul timp de 50 de ani.