Pe Victoria Street din Edinburg, capitala Scotiei, in cladirea unei foste biserici, poti gasi restaurantul Bertie’s. Deschis 7 zile pe saptamana, restaurantul serveste preparate traditionale scotiene si atrage an de an atat localnici, cat si turisti in cautare de a servi masa intr-un ambient relaxant in centrul orasului. Pe langa preparatele delicioase, Bertie’s serveste si cocktailuri cu teme maritime, bere si cidru. In ton cu tema maritima, intregul restaurant este decorat cu parame, ancore si vasle ce decoreaza peretii locatiei.
 

 
Distribuitorul local Audac a integrat un sistem de sonorizare integral Audac in noul restaurant. Zona destinata servirii mesei este sonorizata prin 14  boxe de perete ATEO6, elegante si usor de instalat ce asigura o calitate excelenta a sunetului in intreaga locatie. Aceste boxe ATEO sunt completate de 12 boxe incastrabile CELO8 si 2 CELO5, folosite datorita reproducerii audio de inalta calitate dar si a calitatii lor de a se pierde in designul interior. Datorita celor 2 panouri de control all-in-one MWX65, semnalele de intrare si volumul pot fi cu usurinta controlate in puncte strategice ale restaurantului.
 

 
Sistemul audio este creat in jurul matricei audio cu 4 zone MTX48 care separa restaurantul in zone multiple si asigura sunetul optim pentru toate incintele acustice. Iar cu aplicatia gratuita AUDAC Touch, compatibila cu MTX48, controlul intregului sistem audio este mai usor ca oricand. 2 amplificatoare SMQ350 cu patru canale alimenteaza intregul sistem.
 
Sistemele AUDAC din seriile ATEO6 si CELO acompaniaza acum preparatele renumite ale restaurantului pe o muzica de fundal adecvata.
 
PRODUSE FOLOSITE:
 
1 x MTX48 matrice audio cu 4 zone
2 x panoul control all-in-one MWX65
2 x SMQ350 – amplificator patru canale 4 x 350W WaveDynamics™
14 x ATEO6 – Boxe de perete 6″ CleverMount™ 
12 x CELO8 – Boxa incastrabila in tavan cu 2 cai si difuzor de 8″
2 x CELO5 Boxa incastrabila in tavan cu 2 cai si difuzor de 5”