Filarmonica ceha si celebrul promotor de jazz – Wynton Marsalis au uimit publicul prezent prin reprezentatia unica din cadrul concertului traditional Open Air tinut la Castelul Praga, unde filarmonica a cantat alaturi de orchestra Jazz at Lincoln Center. Ales de fiecare data pentru sonorizarea acestui eveniment, KV2 Audio a reprezentat alegerea organizatorilor si in acest an.

 

Marsalis a incantat initial publicul cu trei piese ce ii apartin lui Duke Ellington, iar apoi ambele orchestre au cantat la unison. Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile insa, aceasta reprezentatie cu adevarat originala a trebuit sa se incheie chiar inainte de sfarsit. Cu toate acestea, prin diferitele cadente abordate, piesa a reusit sa creeze in randul tuturor celor prezenti senzatia unui veritabil ghid de istorie. Emotionant si absolut surprinzator pentru public a fost usurinta cu care membrii Filarmonicii cehe au reusit sa fie echivalentii orchestrei de jazz, in special ai trompetelor și clarinetelor.

 

 

Spre deosebire de anii precedenti cand organizatorii au ales sistemul KV2 Audio VHD2.0, in acest an a fost utilizat noul sistem revoluționar VHD 5.0. Este evident ca intregul lant acustic a fost pastrat analogic, incluzand consolele de mixare Audient Aztec 48 pentru orchestra si Audente Aztec 32 pentru ansamblul de jazz.

 

Produsele KV2 folosite pentru sonorizarea acestui eveniment au fost:

2 x VHD 5.0 Mid Hi
6 x VHD 8.10
4 x SL412
2 x VHD5000
2 x VHD5000S
2 x SL3000
2 x EX10
2 x EX12

 

George Krampera, geniul din spatele KV2 Audio, a fost și el prezent. Co-fondator al KV2 Audio, este cunoscut ca un pasionat de tot ce inseamna audio, contribuind semnificativ la avansul tehnologiei de-a lungul anilor.

 

 

Despre KV2 Audio
 
Echipamentele audio profesionale KV2 Audio sunt special create pentru reproducerea sunetelor de inalta fidelitate. Cu o distorsiune incredibil de mica si o calitate extrem de ridicata, sistemele KV2 ofera posibilitatea de a acoperi o audienta foarte mare cu echipament minim, aducand o reala valoare in prestatiile live.
 
Portofoliul producatorului ceh KV2 Audio, companie fondata de George Krampera – figura emblematica in industrie, cuprinde sisteme point source, sisteme audio active, sisteme de monitorizare, boxe pasive si multe altele.