Te invitam la Price Party, petrecerea la care distractia incepe cu preturi speciale la gama de produse Omnitronic, Eurolite si Futurelight.

La AudioVision Store ai reduceri demne de un party la produsele producatorului german Steinigke Showtechnic (Omnitronic, Eurolite si Futurelight). Pentru produsele aflate in stoc, ai reduceri de minim 15%, iar pentru cele pe care vrei sa le comanzi, ai reduceri de 10%.

 

Omnitronic – Tehnologie audio proiectata pentru placere

Omnitronic este producatorul german de echipamente audio profesionale ce deschide usile unei lumi audio speciale, o lume in care fiecare are un loc. De la Dj-ii cluburilor, la muzicieni si chiar la utilizatorii de acasa. Omnitronic ofera calitate de varf si tehnologie de ultima generatie pentru fiecare dintre acestia.

Gama de echipamente audio Omnitronic include:
boxe audio / mixere audio / microfoane / casti audio / amplificatoare audio / procesoare audio / crossovere audio / preamplificatoare audio / CD playere pentru DJ / console DJ / controllere DJ / sisteme de adresare publica / cabluri si stative.

 

Eurolite – Experti in lumini

Eurolite este producatorul german de echipamente de lumini si video, ce ofera un excelent raport calitate-pret. Produsele Eurolite sunt cunoscute pentru calitatea lor ridicata la preturi corecte. Fie ca este vorba de efecte de lumini, proiectoare LED, stroboscoape, globuri de oglinzi sau efecte speciale, de 20 de ani, Eurolite ofera o gama de peste 2.000 de produse.

Eurolite produce o gama ampla de echipamente de iluminat:
efecte de lumini / moving heads / scannere / lumini de teatru / efecte speciale / stroboscoape / proiectoare LED / controlere de lumini / globuri de oglinzi.

 

Futurelight – Lumini de inalta calitate pentru profesionisti

Futurelight este producatorul german de echipamente pentru iluminat dedicate profesionistilor. Fie ca este vorba de moving heads premium sau scanere precise, display-uri cu LED sau proiectoare, de peste 15 ani, Futurelight ofera o iluminare perfecta, performanta prin tehnologii de ultima generatie pentru iluminatul clasic sau cel de divertisement.

Firma germana are in portofoliu echipamente de lumini, precum:
scannere / sisteme laser / moving heads laser / lumini inteligente / display-uri LED.