Procab, producătorul belgian de cabluri audio, video și cabluri de date, aniversează în curând 20 de ani de existență, 20 ani în care și-a câștigat notorietatea pe piață prin calitatea și durabilitatea produselor sale.

 

Sub deviza “Cabluri pe care te poți baza”, echipa Procab și-a dedicat întreaga energie pentru a satisface nevoile fiecărui client în parte, de la utilizatorii uzuali, la cei mai exigenți profesioniști.

 

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de activitate, echipa belgiană a decis să ofere o serie de premii clienților săi, premii ce vor fi prezentate în următoarele luni, pe paginile distribuitorilor săi oficiali. Urmărește pagina de Facebook Audiovision, pentru că te vom ține la curent cu toate noutățile și premiile oferite pentru acest moment aniversar.

 

AudioVision Store este unicul distribuitor în România al produselor Procab, oferind întreaga gamă de cabluri audio, video și digitale cu conectori potriviți care pot fi utilizați atât pentru instalații fixe, cât și pentru aplicații mobile.

 

Îmbunătățite pentru orice aplicație, cablurile audio Procab asigură un transfer fiabil fără degradarea semnificativă a semnalului. Sunt flexibile, durabile, din materiale de înaltă calitate ce conțin conexiuni bine lipite.

 

Cablurile video marca Procab pot atinge cea mai mare rezoluție pe o distanță mare proiectată în conformitate cu cele mai înalte standarde.

 

Cu ajutorul cablurilor de date Procab vă puteți transfera datele fără teamă, întrucât pentru această gamă inginerii companiei belgiene au luat în considerare protecția împotriva fulgerului, puteți schimba semnalelele audio digitale prin protocolul AES și puteți folosi cablurile MIDI pentru conectarea instrumentelor muzicale și a controlerelor.

 

Indiferent dacă lucrați la un sistem de sonorizare fix, pregătiți o scenă sau călătoriți cu o trupă, aceste soluții de alimentare durabile sunt făcute pentru a asigura transferurile de putere corecte catre echipamentele profesionale.