Unul dintre cele mai elegante hoteluri de 5 stele din Austria, Elizabeth Arthotel, situat in oraselul Ischgl, in muntii din Tirol, este destinatia perfecta pentru o excursie de schi combinata cu o cazare de lux.
 
Interiorul hotelului este uluitor, iar cea de-a 5-a stea castigata recent de hotel nu face decat sa completeze acest lucru. Arthotel si-a stabilit un standard foarte inalt al serviciilor si managementului hotelier: de la bucataria rafinata la transferurile VIP cu elicopterul, Arthotel Elizabeth se asigura ca tot ceea ce reprezinta hotelul este de cea mai buna calitate. Acest lucru a determinat si optiunea pentru un sistem de sonorizare audio complet de la Audac.
 

 
In afara de calitatea absoluta a sunetului, un criteriu important a fost designul discret al difuzoarelor, ce trebuiau sa fie integrate perfect in pereti dar si sa reproduca un sunet extrem de clar. Iar boxele incastrabile de tavan CELO5 ultra-compacte ce permit integrarea in decor datorita grilei elegante cu margine subtire de 1 mm au convins imediat proprietarii hotelului.
 

 
Boxele au fost integrate discret in toate zonele comune: in receptie, zona de lobby, piscina si zona de spa. Sunetul pentru aceste zone este gestionat printr-o matrice audio digitala multi-zona R2, in timp ce sursa audio principala este tunerul TMP40 cu banda FM ce suporta tehnologia modulara SourceCon, alaturi de playerul audio XMP44Audac Touch asigura controlul facil al fiecarei zone prin orice dispozitiv mobil.
 
In cele 25 de apartamente luxoase, au fost instalate tot boxe Audac si conectate la module Bluetooth, permitand oaspetilor sa-si asculte muzica preferata, folosind sistemul de sonorizare din camera.
 

 
Produse folosite in cadrul acestui proiect:

24 x TR3030 – Transformator audio toroidal 30W 100V
24 x CELO5 – Boxe incastrabile de tavan
2 x CAP412 – Amplificator cu 4 canale 4 x 120W 100V
2 x TMP40 – tuner cu banda FM SourceCon™
1 x  R2 Matrice audio digitala multi-zona
1 x XMP44 – Sistem audio profesional SourceCon™