Seria T este cea mai noua serie de amplificatoare profesionale pe care Powersoft o adauga liniei sale de amplificatoare dedicate touring-ului, dedicata procesarii eficiente, de inalta performanta a difuzoarelor. Disponibila in variante cu 2 si 4 canale, ambele versiuni suporta puteri de la 750 W la 3000 W per canal.
 
In plus fata de analogic, seria T include si intrari AES3 si dante de la Audinate®, toate modelele fiind echipate cu link pentru transmiterea semnalului AES catre celelalte amplificatoare, fara a mai fi nevoie de un splitter de semnal. Seria T permite si controlul la distanta si procesarea avansata a semnalului prin ArmoníaPlus de la Powersoft, pe langa DSP-ul incorporat.
 

 
Solutii eficiente pentru sisteme mici fara incinte in paralel
 
Powersoft seria T este formata din platforme de amplificare cu 2 si 4 canale, cu DSP si Dante™. T302 si T602 sunt platformele de amplificare cu 2 canale ale seriei, iar T304 si T604 cele cu 4 canale. Cu 750W pana la 3000 W intr-o singura unitate de rack si versiuni de 3.000 W și 6.000 W, fiecare din cele 4 modele ale seriei T poate conduce o singura incinta de 8/16 ohmi la SPL complet.
 

 
Procesare facila de la distanta fara a pierde din fiabilitate
 
Seria T poate fi controlata si configurata in diferite moduri:

  • control complet cu ajutorul unui PC pe care ruleaza Armonía, in grupuri mixte cu advanced EQ impreuna cu alte produse Powersoft.
  • prin afisajul panoului frontal pentru memorarea presetata (si output), gain, delay sau mute; aceasta caracteristica face amplificatoarele foarte usor de folosit in sistemele mici ale companiilor de rental; headroom-ul disponibil si monitorizari ale starii sunt usor de urmarit, direct pe afisajul amplificatorului.
  • prin aplicatia web, cu orice dispozitiv cu un browser (de exemplu, o tableta) si conexiune WiFi, amplficatorul este accesat pentru controlarea EQ etc.

 
Mai mult, daca amplificatoarele din seria T sunt parte a unui contract de rental, presetarile pot fi configurate de catre utilizator iar functionalitatea amplificatorului poate fi limitata pentru a asigura performanta fiabila si sigura, inainte de inchirierea sa.