Powersoft Audio, producator de top de amplificatoare audio profesionale, a anuntat lansarea seriei T, o platforma de amplificare ce iese in evidenta prin fiabilitate si eficienta, special conceputa pentru piata de rental. Noua platforma de amplificare a fost prezentata oficial in cadrul unei conferinte de presa la NAMM 2019 (24-27 ianuarie 2019, Anaheim, SUA), un eveniment ce reuneste toti jucatorii din piata audio internationala.
 
“Am stabilit un nou punct de referinta pentru tipul de fiabilitate si performanta audio la care te poti astepta de la un produs la acest nivel de pret” a declarat Klas Dalbjörn, Manager de Produs Powersoft. “Seria T este solutia Powersoft pentru companiile de rental cu sisteme de sunet de dimensiuni mici si mijlocii, cu capacitati de procesare si networking de generatie urmatoare, dar la un pret mai mic. Este perfecta si pentru trupe de mici dimensiuni, DJ si o serie de alte aplicatii.”
 

 
Seria T: Un plus de putere
 
Noua serie T este formata din amplificatoare cu 2 si 4 canale in versiuni de 3.000 W și 6.000 W cu puteri de la 750 W la 3000 W pe canale, intr-o singura unitate rack. Toate modelele ating aceleasi varfuri de tensiune, putand conduce o singura incinta de 8/16 ohmi la SPL complet, ceea ce face sa seria T sa fie o solutie eficienta pentru sistemele mici fara incinte in paralel. Tensiunea inalta poate fi de asemenea utilizata pentru impartirea puterii intre canalele de amplificare pentru aplicatii precum incinte biamplificate sau basi si topuri pasive.
 
In plus fata de intrarile analogice, seria T include de asemenea intrări AES3 si Dante™ de la Audinate®, iar modelele din serie sunt echipate cu link pentru transmiterea semnalului AES catre celelalte amplificatoare, eliminand nevoia unui splitter de semnal. Fiecare model suporta adaugarea in grupuri si control advanced EQ ce permite utilizatorilor sa controleze mai multe amplificatoare simultan, beneficiind implicit de o librarie bogata de preseturi cu procesare FIR.
 

 
Puternica procesare de la distanta si ArmoníaPlus™
 
Seria T ofera control la distanta si abilitati avansate de procesare a semnalului prin sistemul de management Powersoft ArmoníaPlus, dar si prin DSP incorporat. Fiecare platforma de amplificare a seriei T este complet operabila prin afisajul panoului frontal, pentru un plus de usurinta in configurare si control. Afisajul include functii precum memorarea presetata, gain, delay and mute, dar si afisarea headroom disponibil sau monitorizarea starii.
 
In plus, seria T permite utilizatorilor configurarea presetarilor, astfel incat, daca de exemplu o platforma de amplificare din seria T este inclusa intr-un pachet de inchiriere, utilizatorul poate limita functionalitatea amplificatorului pentru a asigura performanta fiabila si sigura inainte de inchirierea sa.
 

 
Seria T: o combinatie eleganta de putere si simplitate
 
Dupa modelul seriei X de amplificatoare pentru touring, seria T de la Powersoft ofera cea mai usoara utilizare. “Am petrecut foarte mult timp lucrand la un afisaj cu o navigare foarte usor de inteles si configurat”, a spus Dalbjörn. “Am inclus butoane senzitive cu iluminare intuitiva din spate ce se aprinde doar in momentul in care butonul este functional, ceea ce faciliteaza controlarea sistemului folosind panoul frontal.”
 
“Iar decizia de a include link-ul pentru conexiunea si crearea retelei Dante a fost bazata pe feedback-ul clientilor.”, a continuat Dalbjörn. “Seria T este cu adevarat revolutionara, cred, in termeni de performanta fiabila, utilizabilitate si calitate audio. Ridicam nivelul pentru un sistem destinat inchirierii de dimensiuni mici si mijlocii.”