Inovatorul producator italian Powersoft este pregatit sa ofere inginerilor de sunet si integratorilor de sisteme de sonorizare noi moduri de a proiecta, gestiona si controla proiectele de instalare a sistemelor de sonorizare prin implementarea unor caracteristici recent dezvoltate.
 
Cea mai recenta actualizare a software-ului Powersoft ArmoníaPlus ofera integratorilor instrumentele necesare pentru a gestiona cu usurinta chiar si cele mai complexe proiecte de instalare fixa prin intermediul Install Skin. Aceasta noua versiune redefineste toate caracteristicile de care sunt capabile amplificatorele Powersoft, oferind o multitudine de caracteristici noi si eficientizandu-le pe cele deja existente.
 
Desi proiectele Live Sound in ArmoníaPlus mentin aceeasi structura intuitiva ca si versiunea originala, Install System reflecta acum nevoile integratorilor de sisteme de sunt pentru gestionarea surselor si a zonelor, permitand crearea de interfete si comenzi de utilizator complet personalizabile in noul Views Designer.
 
Pe langa simplificarea proiectelor de instalatii fixe, ArmoníaPlus 2.0 poate acum servi ca o poarta de acces spre lumea Powersoft. Prin inregistrarea unei copii, utilizatorii pot avea acces si la noua platforma online MyPowersoft printr-o singura procedura de inregistrare.
 
Toate aceste noi instrumente Powersoft au fost prezentate online, pe 1 octombrie 2020, in trei sesiuni diferite pentru a acoperi trei fusuri orare diferite.
 

 
Clever Interaction – Lighter Installations
 
Amplificatoarele Powersoft sunt acum capabile sa gestioneze surse si zone mono, stereo si multi canal. Acest lucru permite procesarea descentralizata a sistemului, eliminand necesitatea unei matrice externe in multe aplicatii si poate reduce si numarul traseelor de cablu, rezultand aplicatii mai rapide si mai eficiente.
 
Orice semnal analogic sau AES3 poate fi convertit in Dante si partajat in retea prin Dante Matrix, care este acum integrat nativ in noul ArmoníaPlus. Conectarea intre amplificatoare si sursele Dante se face numai atunci cand este necesar, ceea ce permite crearea de surse offline si ofera o solutie mai usoara pentru sistemele care necesita selectarea surselor Dante.
 
Control superior
 
ArmoníaPlus 2.0 introduce o serie de solutii menite sa controleze de la distanta functionalitatile cheie ale sistemului: controlul nivelului zonei, selectarea sursei si selectarea scenei dorite.
 
Controale pasive – WM Level si WM Select pot fi partajate in retea, ceea ce inseamna ca un dispozitiv de control montat pe perete poate fi conectat la un amplificator prin GPI si poate controla parametrii altor dispozitive din aceeasi retea. Controlerele WM Levels pot fi setate sa functioneze ca selectoare de sursa pentru o zona sau pot fi configurate ca selectoare de scena care permit utilizatorilor sa aleaga din diferite configuratii de sistem cu o simpla rotire a unui buton.
 
WebViews – Views Designer face posibila crearea a zeci de interfete de utilizator personalizabile (Vizualizari) pentru a controla si monitoriza functionalitatile mai multor surse si zone. Acestea pot fi accesate de pe orice dispozitiv mobil cu un browser web.
 
Powersoft System Control – O aplicatie dedicata pe care utilizatorii o pot folosi pentru controlul System Views si pentru a incarca rapid proiectele ArmoníaPlus pentru amplificatoare si control extern. Configurarea aplicatiei se face tot in noul Views Designer.
 
Mai mult, ArmoníaPlus 2.0 introduce noi caracteristici pentru a imbunatati experienta utilizatorului, inclusiv spatii de lucru multiple (pentru a se adapta la complexitatea proiectelor de instalatii fixe), un mod de sincronizare (care ii permite ArmoníaPlus sa comunice direct cu amplificatoarele, permitandu-le utilizatorilor sa controleze si sa monitorizeze sistemul), iar noile moduri Control si Views permit utilizatorului WebViews si App Views sa aleaga cum isi controleaza sistemul.
 
Marc Kocks, manager de dezvoltare si inginerie aplicata, subliniaza: “Suntem foarte mandri sa lansam un sistem care permite utilizatorilor sa controleze un sistem audio complet din amplificatoarele noastre compatibile DSP si Dante. Ne-am bazat pe feedbackul multor integratori de sisteme care au folosit produsele noastre in diverse aplicatii din intreaga lume. Credem ca noile caracteristici le vor conferi mai multa competitivate si succes.”
 
Noul ArmoníaPlus 2.0 poate fi descarcat incepand cu 2 octombrie aici: https://bit.ly/3n6hUAX. Pentru informatii detaliate legate de sesiunile si webinariile online organizare de Powersoft incepand cu 7 octombrie, puteti accesa https://bit.ly/2HIPI6V.