Softlighturile LED revolutionare de la Prolights ofera o calitate superioara a oricaror nuante albe, culori bogate si o multitudine de efecte.
 

 
Obtine cu usurinta balansul de alb sau culoarea dorita
 
Fiecare versiune ECLPANEL permite un control precis, reglabil al oricarei nuante de alb sau culoare. Dispozitivele dispun de un control CCT liniar de la 2.800 K la 10.000 K cu corectie de culoare verde plus / minus si acces la orice culoare, prin amestecarea sursei LED RGB + White Warm cu amestecarea personalizata a culorilor sau selectarea prin paletele de culori disponibile. ECLPANEL-urile sunt calibrate din fabrica pentru a asigura o consistenta exacta a culorilor intre unitati si loturi.
 

 
Culori adevarate
 
ECLPANEL-urile au fost proiectate cu o sursa personalizata LED RGB + White Warm, care este, de asemenea, capabila sa ofere culori frumoase si intense, de la culori saturate la tonuri pastelate.
 

 
Rezultat exceptional
 
In ciuda sursei LED bazate pe culori, ECLPANEL-urile au o putere de lumina extraordinara pe toata gama CCT, fiind in acelasi timp prietenoase cu mediul inconjurator, dar economisind energie comparativ cu luminile traditionale cu o eficienta incredibila de 80 lumeni/watt.
 

 
Uniformitate avansata
 
Cu ECLPANEL-urile Prolights se obtine un amestec de culoare de inalta calitate si un camp uniform al fasciculului atat la nivel de intensitate, cat si la culoare. Unghiul razei fasciculului porneste de la 102 grade si poate fi modificat prin mai multe accesorii optice disponibile, pastrand intotdeauna o dispersie usoara si moale a luminii fara margini dure sau umbre colorate.
 

 
Calitate superioara a luminii albe fara sacrificii
 
ECLPANEL-urile au o calitate a luminii incredibil de alba, indiferent de valorile de referinta – cu un scor CRI mai mare de 92, 97 Ra pe R9 si TLCI pana la 93.
 

 
Inovator si usor de folosit
 
ECLPANEL-urile sunt concepute pentru a fi usor de utilizat, dar si pentru a satisface nevoile utilizatorilor avansati. Cu o interfata grafica si operatiuni convenabile de sine statatoare prin intermediul a trei butoane rotative cu acces selectabil la CCT si corectarea culorii, amestecarea culorilor sau reproducerea efectelor de la bord, ECLPANEL-ul poate fi controlat si printr-o retea DMX, prin DMX, RDM si DMX fara fir prin porturile XLR si antena wireless integrata.
 

 
Efecte spectaculoase
 
ECLPANEL-urile vin cu o selectie larga de mai multe efecte, pe care utilizatorii le pot selecta si manipula fara a fi nevoie de o consola de iluminat sau de operatiuni lungi de programare. Fiecare efect poate fi personalizat pentru a indeplini cerintele de proiectare. Pentru utilizatorii avansati, unitatea poate fi controlata in continuare per sectiune printr-o consola cu amestecare completa RGBW a culorii fiecarei sectiuni. Efectele de iluminare includ efecte de girofar, lumanare, foc, focuri de artificii, paparazzi, televizor, petrecere, nori, club, lumina stroboscopica, fulger, explozie, fluorescenta, procesare, sudare, pulsare si urmarire a culorilor.
 

 
Accesorii pentru nevoile tale
 
Foloseste accesoriile ECLPANEL ce se potrivesc nevoilor tale. Panourile de difuziune frontala ECLPANEL pot fi usor interschimbabile trecand de la o difuzie usoara la difuzie grea in cateva secunde, facand acest corp de iluminat extrem de flexibil. O gama larga de accesorii si aplicatii sunt, de asemenea, disponibile pentru a satisface nevoile utilizatorilor.
 

 
Alimentare DC, pornire rapida
 
ECLPANEL-urile sunt proiectate cu sursa de alimentare, dar si driver LED. Conecteaza-le la reteaua electrica si sunt gata de utilizare fara a cabla cutii externe. Echipate cu un conector XLR 4p pe spate, se pot conecta la orice sursa de curent continuu de 24-36V, cum ar fi bateriile de cinema externe.