Vatana este un lant comercial din Belgia, ce ofera de peste 40 de ani articole pentru copii si adulti – echipamente sportive, haine, jucarii, consumabile scolare si accesorii de calatorie – apartinand unor branduri celebre precum Nike, Guess sau Samsonite.
 
De curand, lantul comercial si-a extins numarul de magazine, adaugand celor existente in Paal si Genk un nou sediu in Overpelt. Si pentru aceasta locatie, proprietarii au cautat un sistem audio care sa redea optim muzica de fundal clientilor lor. Un sistem integral, personalizat Audac a fost in deplina concordanta cu asteptarile lor.
 

 
Pentru a asigura un sunet uniform in intreaga locatie, au fost instalate 25 de difuzoare sferice ASP20 in tavan. Aceste difuzoare sunt perfecte pentru redarea muzicii de fundal esentiala pentru proprietarii magazinului, dar si pentru o buna inteligibilitate a vocii, importanta in anunturile necesare locatiei. Pentru zona restaurantului de langa magazin au fost folosite tot difuzoarele sferice ASP20, ce ofera o sonorizare optima si redau fidel muzica de fundal, in timp ce clientii isi savureaza masa. In schimb in biroul principal al magazinului, au fost instalate 5 difuzoare CS74/W.
 

 
Controlul muzicii de fundal in toate zonele magazinului dar si al restaurantului este reglat prin intermediul matricei audio cu patru zone MTX48. Intregul sistem este amplificat de un singur amplificator de putere cu patru canale, CAP448.
 
Produse folosite in cadrul acestui proiect:
 

  • 35 x ASP 20- Spherical hanging sound projector
  • 5 x CS74 – Quick-fit 2-way 5 1/4″ ceiling speaker 8 Ohm/100V
  • 1 x MTX48 – 4-zone audio matrix
  • 1 x XMP44 – SourceCon professional modular audio system
  • 1 x FMP40 – SourceCon voice file media player module
  • 1 x DMP40 – SourceCon DAB/DAB+ & FM tuner module
  • 1 x CAP448 – Quad-channel power amplifier 4 x 480W 100V