Amplificatoarele de inalta putere Powersoft redefinesc amplificarea puterii semnalului acustic, oferind versatilitate, flexibilitate si putere fara a compromite insa cu nimic dimensiunea, eficienta sau calitatea audio.
 
Un plus de putere, cu un numar mai mic de echipamente
 
Amplificatoarele Powersoft au fost alese ca solutie optima in locatii variate, de la stadioane, arene sportive, la parcuri tematice, aeroporturi, cluburi sau companii rental de top din lume. Pentru ca ideea de baza din spatele acestor amplificatoare a fost aceea de a permite sistemului audio sa opereze independent de sursa de alimentare, presupunand rack-uri mai mici de echipamente. Plaformele de amplificare Powersoft ocupa o singura unitate de rack, fie ca ne referim la amplificatoare cu doua canalepatru canale si opt canale.
 

 
Mai mult, prin tehnologia DSP (Digital Signal Processing), amplificatoarele Powersoft ofera protectie incintelor acustice prin limitarea puterii, reusind sa puna in valoare boxele audio prin procesarea semnalului. Aceasta tehnologie avansata ofera posibilitatea setarii întarzierii semnalului intre difuzoare, atunci cand acest lucru este necesar.
 
Avand DSP integrat, amplificatoarele Powersoft permit o gestionare directa a puterii, de latenta scazuta, furnizand o procesare calitativa a semnalului precum si rutare si mixare a canalelor de intrare/iesire.
 
Consum redus de energie
 
Sursa de alimentare Powersoft este potrivita pentru operatiuni fazice, bifazice si trifazice (in cazul amplificatoarelor din seria X) de la 80 V pana la 400 V, eliminand necesitatea selectarii manuale. Incarcarea trifazica este realizabila direct fara nicio complicatie in proiectarea sistemului de distributie a energiei electrice. Iar celelalte amplificatoare lansate in ultimii ani beneficiaza de Universal Power Supply, adica functioneaza in parametrii normali in intervalul 100V-265V.
 
Pentru ca unitatea nu poate lucra in conexiune triunghi in sistem trifazat, conductorul de nul nu este necesar. In timp ce sursa de alimentare ofera pe deplin corectia factorului de putere, tehnologia Smart Rails Management asigura eficienta rularii amplificatoarelor Powersoft.
 
Un plus de eficienta al sistemului
 
Lider mondial in domeniul amplificatoarelor eficiente din punct de vedere al energiei, de inalta putere, cu un singur rack, Powersoft este prima companie care a introdus tehnologia Pulse Width Modulation (PWM) intr-un mod care le-a permis sa obtină eficienta si putere alaturi de Power Factor Correction (PFC).
 
Management facil la distanta
 
Amplificatoarele Powersoft pot fi gestionate integral prin software-ul Armonía Pro Audio Suite, ce ofera o interfata intuitiva pentru ajustarea parametrilor, monitorizare a procesarii digital-audio si monitorizare in timp real a performantelor sistemului.
 
Controlul la distanta al echipamentelor Powersoft este posibil printr-o conexiune Wi-Fi, iar inginerii si tehnicienii de sunet se pot afla in orice parte a intregului sistem, controland parametrii sistemului cu un laptop, o tableta sau un smartphone. In plus, accesul la caracteristicile sistemului poate fi limitat in functie de nivelurile de competenta, fara teama de a compromite setarile esentiale.
 
AudioVision Store, distribuitor unic Powersoft Audio in Romania
 
Platformele de amplificare Powersoft sunt ideale pentru aplicatii multi-zona, in aplicatii medii sau mari. Datorita integrarii incredibile, sistemele Powersoft au fost alese pentru sonorizarea unor evenimente ca premiile Grammy, premiile Emmy, American Music Awards sau Super Bowl.
 
Amplificatoarele Powersoft pot fi achizitionate in Romania prin intermediul AudioVision Store, distribuitor unic in Romania. AudioVision Store ofera consultanta de specialitate in alegerea celei mai potrivite solutii tehnice, precum si instalarea echipamentelor comercializate, oriunde in tara.