Brandul Starbucks este cunoscut la nivel international. Ceea ce nu este la fel de cunoscut este faptul ca Starbucks are peste 20.000 de locatii in intreaga lume si intentioneaza sa adauge acestora alte 12.000 de locatii pana in anul 2021. Furnizorul Starbucks pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa este Starbucks Manufacturing EMEA, cu sediul in Olanda.
 
Dupa extinderea afacerii, Starbucks Manufacturing EMEA a considerat necesar un nou sistem de sonorizare, suficient de puternic pentru a acoperi zgomotul puternic al masinilor din fabrica. Sistemul de sonorizare anterior era format din diferite tipuri de surse de muzica cu diferite canale. O configuratie departe de ideal, pentru ca mai multe tipuri de muzica erau difuzate concomitent. Acesta este motivul pentru care s-a optat pentru instalarea unui sistem de matrice AUDAC cu frecventa radio selectata pentru fiecare zona distincta.
 

 
Spatiul de productie este prevazut cu puternicele difuzoare  8 “WX802/ B, ce ofera o reproducere fidela a sunetului si sunt perfecte chiar si pentru mici petreceri sau adunari in salile de productie. Diminuand ecoul din camera, aceste difuzoare sunt ideale pentru personalul fabricii. In camera de productie, a fost instalat un modul all-in-one MWX65/B, ce permite tuturor angajatilor sa schimbe canalul de muzica sau sa controleze volumul. Oricine poate astfel sa isi conecteze propriul IPhone sau alte surse externe de muzica daca prefera muzica proprie celei difuzate la radio.
 

 
Zonele cu birouri au fost echipate cu difuzoare incastrabile CS85D, iar matricea audio cu 4 zone MTX48 gestioneaza sunetul intregului sistem, asigurand flexibilitate. Principala sursa audio este IMP40 SourceCon™ un internet radio player ce a fost implementat in playerul audio modular XMP44.
 


 
Produse folosite in cadrul acestui proiect:
 
8 x WX802 – Difuzoare 8″ de perete pasive
2 x IMP40 – SourceCon  internet audio player
1 x MTX48 – matrice audio cu 4 zone
1 x CAP248 – Amplificator audio cu 2 canale 2 x 480W 100V
1 x MWX65 – All-in-one controller
1 x WB50 – Cutie pentru DW5065/WP523/MWX65
1 x XMP44 – SourceCon player audio modular