Bourbon este o locatie renumita din Edinburgh ce include un bar/ lounge, un restaurant si un club de noapte. Dupa preluarea spatiului ce a devenit ulterior clubul de noapte, echipa de management a investit constant in renovarea sa, atat din punct de vedere estetic, cat si tehnic.
 
Pentru a se ridica la standardele intregii locatii, clubul avea nevoie de un sistem audio performant, puternic si fiabil, pentru a putea atrage DJ renumiti, dar si audiente mari.
 

 
Echipa KV2 Audio a fost invitata sa faca o demonstratie a produselor sale in situ si ulterior, nu a mai existat niciun dubiu ca produsele KV2 reprezinta alegerea cea mai potrivita. Fiecare zona a fost echipata cu echipamente KV2, alese pentru calitatea si claritatea lor incredibila.
 
In club au fost instalate boxele cu dispersie larga si very high-definition SL4.12 si SL2.15  bass enclosure, alimentate de amplificatorul SL3000, proiectat special ca element de amplificare si control pentru sistemul de boxe SL intr-un sistem complet rack-mount. Iesirea de frecventa joasa este suplimentata de subwooferele ES1.8 de 18″ si de amplificatoarele de subwoofer VHD3200.
 
Pe langa incredibila performanta a sistemului SL, alegerea SL4.12 si SL2.15 a fost determinata si de designul estetic al acestora.
 


 
Versatilitatea produselor KV2 din gama EX a determinat alegerea lor in restaurant, cel de-al doilea club dar si in zonele VIP, asigurand sonorizarea optima a locatiei la volumul si puterea necesare clubului, dar si muzica de fundal din timpul intregii zile.
 
KV2 Audio a fost alegerea si pentru echipamentele DJ-ilor, din intreaga locatie. De la instalarea sistemului KV2 Audio locatia a primit numai aprecieri in ceea ce priveste sonorizarea si DJ renumiti l-au numit cel mai bun sistem de sonorizare din oras.
 

 
Sistemul complet de sunet KV2 Audio instalat
 
Restaurant si Bar
4x EX10
2x EX2.2
 
Club principal
2x SL4.12
1x SL3000
2x SL2.15
4x ES1.8
2x VHD3200
2x EX6
2x EX10
 
Al doilea club
2x EX12
2x EX1.8
2x EX10
 
Photo credit: Bourbon