Te afli in cautarea urmatoarelor tale monitoare in-ear? Atunci cand claritatea necomprimata este cheia fluxului tau de lucru si te afli intr-un studio sau un alt mediu live ce necesita o monitorizare minutioasa dar si o anulare fiabila a zgomotului extern, atunci o pereche de casti in-ear performante vor face diferenta.
 
Iata cateva optiuni demne de luat in considerare de la Audio-TechnicaShureSennheiser si Flare.
 
Audio-Technica ATH-E70
 

 
Potrivit reprezentantilor Audio-Technica, emblematicele E70 incoroporeaza semnatura acustica a seriei M aplicata unei serii in-ear. Concepute pentru profesionistii audio si muzicienii din studio, de pe scena sau din cabina DJ-ului, modele E70 sunt compatibile cu popularele M3, sistemele wireless de monitorizare in-ear de la Audio-Technica. Gama E70, datorita celor trei drivere armate si echilibratefurnizeaza un raspuns clar si extins in intreaga gama de frecvente, cu o carcasa special conceputa pentru a asigura izolare fonica maxima.
 
Shure SE846
 

 
Shure mentioneaza ca cele 4 MicroDriverele High Definition ale modelului SE846 au fost concepute pentru muziceni aflati in turneu, in acelasi timp nuantate corespunzator si pentru cei mai pretentiosi audiofili. Producatorul subliniaza faptul ca aceste casti SE846 sunt in special potrivite pentru monitorizarea reprezentatiilor live si ofera “o claritate extinsa de ultima generatie” dar si o “performanta low-end exceptionala”. Dezvoltat pe baza tehnologiei de monitoare personale testate de muzicieni de renume si “acordate” apoi fin de inginerii Shure, SE846 are un design patentat, ce include un filtru low-pass inovator. Castile ofera o izolare fonica extrem de eficienta – pana la 37dB de zgomot ambiental.
 
Sennheiser G4 IEM 
 

 
Special create pentru a fi utilizate pe scena, sistemul de monitorizare G4 IEM de la Sennheiser a primit imbunatatiri de usurinta in utilizare similare cu cele ale seriei 500, inclusiv un ecran OLED cu un fin contrast alb-negru, un buton multifunctional prietenos, reglare automata a luminozitatii, LED-ul albastru de sincronizare, rosu de avertizare si un buton Escape pentru o navigare rapida si usoara. Puterea de iesire RF a fost marita la 50 MW iar carcasa are protectie impotriva umiditatii si umezelii – ideale atunci cand te afli pe scena.
 
Flare Pro
 
Flare Audio si-a lansat castile Flares Pro anul trecut si de atunci, nu numai ca a castigat premii cu acestea, dar si fani de renume, precum pianistul James Rhodes sau producatorul lui David Bowie, Tony Visconti. Modelul include posibilitatea de a fi comutat de la optiunea wireless la un cablu jack de 3.5 mm, iar castile sunt fabricate din titan de gradul 5.
 
Daca te-ai hotarat pentru unul dintre modelele Audio Tehnica, Sennheiser sau Shure, le gasesti pe AudioVision Store. Si beneficiaza de livrare rapida si consultanta de specialitate.