Un numar tot mai mare de amplificatoare Powersoft primesc calificarea DOLBY și cea corespunzatoare sistemelor DOLBY ATMOS.
 
Powersoft este liderul mondial in producerea de amplificatoare audio profesionale cu o greutate redusa, putere mare, si eficienta ridicata. Amplificatoare sale pot fi gasite intr-o multitudine de domenii, variind de la stadioane, arene sportive, parcuri tematice, aeroporturi, cluburi sau companii rental de top din lume.
 
Locatiile echipate cu amplificatoare Powersoft au drept avantaj reducerea semnificativa a costurilor de energie, in timp ce tehnologia avansata DSP si software-ul utilizat fac din Powersoft un lider in performanta audio.
 

 
Fiecare sistem calificat necesita o calculatie specifica in Dolby Audio Room Design Tool (DARDT). Acest DARDT contine informatii despre toate amplificatoarele si difuzoarele calificate DOLBY.
 
In versiunea curenta DARDT (5.30) urmatoarele amplificatoare sunt mentionate:
 

 
In versiunea 5.3.1. (care va fi lansata la mijlocul lunii Iunie), X4, X8 si K10 vor fi adaugate.
 

 
Clasificarea de putere din DARDT va fi diferita.
 
Este folosita evaluarea EIA (clasificarea de tip burst) in cazurile in care Dolby folosește FTC (unda sinusoidala continua) pentru evaluarea puterii amplificatoarelor. Pentru potrivirea clasificarilor, Dolby a optat pentru a de-clasifica amplificatoarele clasificate cu 1.5 dB.
 
Procesoarele Dolby Atmos sunt echipate cu AES-67. Urmaresc incapsularea AES67, insa din pacate nu sunt inca compatibile integral cu AES67.