Proiectul nostru Alezzi Yacht, ce a inclus designul si instalarea echipamentelor de sunet si lumini profesionale, efecte speciale si ecrane led, a fost nominalizat nominalizat in categoria Multipurpose Venue (Locatii Polivalente) in cadrul competitiei internationale MONDO-DR Awards.

MONDO-DR Awards este o competitie creata de echipa din spatele publicatiei internationale pentru tehnologie in divertisment MONDO-DR. Premiile MONDO-DR au fost lansate in 2017 pentru a recunoaste si sarbatori cele mai bune proiecte de instalare din intreaga lume.

MONDO-DR Awards este singura competitie din industrie care se concentreaza exclusiv pe proiecte de instalare fixa ​​din lumea divertismentului. Aflata la a 5-a editie, competitia include 12 categorii de proiecte: Scene, Baruri, Sali de concerte, Locasuri de cult, Locatii polivalente, Cluburi de noapte, Parcuri si Atractii, Locatii pentru spectacole, Restaurante, Retail si agrement, Stadioane, Teatre.

In cadrul categoriei Multipurpose Venue (Locatii Polivalente) s-au inscris 6 proiecte din care in cursa pentru locul 1 au fost nominalizate 4:

  • ALEZZI YACHT – AudioVision (Constanta, Romania)
  • COLOGNE CINEDOME – Robe (Cologne, Germania)
  • OUTERNET LONDON – AOTO (Londra, UK)
  • RBB ROOF LOUNGE – Schnick-Schnack-Systems (Berlin, Germany)

Castigatorul va fi decis de un grup de judecatori independenti si castigatori anteriori iar ceremonia va avea loc online. Puteti parcipa la eveniment daca va inregistati aici  – https://www.eventbrite.co.uk/e/mondo-dr-awards-tickets-154426464713?aff=ebdssbonlinesearch

__

MONDO-DR este publicatia internationala infiintata în 1990. Cu o prezenta de 30 de ani pe piata internationala, MONDO-DR prezinta unele dintre cele mai impresionante instalatii din intreaga lume, de la teatre la locatii pentru muzica live, de la cluburi la parcuri tematice, de la muzee la nave de croazieră si locasuri din cult.