Powersoft a anuntat doua noi amplificatoare in Seria T, respectiv T902 si T904. Cele doua noi produse completeaza linia de amplificatoare profesionale din Seria T, oferind mai multa putere gamei.

Inovatorul producator audio italian, Powersoft, a anuntat doua noutati in renumita sa platforma de amplificatoare pentru touring, Seria T, care va permite companiei sa inlocuiasca aproape in intregime legendara Serie K.

De cand a fost introdusa in urma cu 18 ani, Seria K s-a dovedit a fi una dintre cele mai fiabile platforme de amplificare utilizate pe scara larga, fiind apreciata pentru calitatea audio durabila, densitatea puterii, eficienta, puterea si stabilitatea pe termen lung.

Bazandu-se pe aceasta mostenire, Powersoft a introdus Seria T in 2019 si, prin aceasta, a definit „specificatiile urmatoarei generatii” pentru amplificatoare destinate aplicatiilor de sunet live, precum si stabilirea unor noi repere pe termen lung, cum ar fi conectivitatea Ethernet in lant; Retea audio Dante; Power sharing; DSP imbunatatit cu grupuri puternice Advanced EQ si filtrare FIR pentru presetari de sunet excelente.

In 2021, noile T902 si T904 sunt introduse pentru a extinde si mai mult aplicatiile Seriei T, permitandu-i sa acopere cerintele pentru orice implementare a sistemului, inclusiv aplicatii de sunet live la scara mai mare.

Powersoft T902, noul amplificator cu 2 canale
T902 este un amplificator cu 2 canale ce va furniza 4000W la 2 Ohmi, 3200W la 4 Ohmi sau 1800W la 8 Ohmi, iar tensiunea inalta si puterea maxima pe iesiri il fac ideal pentru amplificarea subwooferelor mari de 4 ohmi (cum ar fi dual 18 “) sau surse de linie cu 2 si 3 cai.

Datorita DSP-ului integrat al T902 cu filtre Raised Cosine, IRR si FIR; si delay de precizie, T902 este produsul perfect pentru alimentarea si controlul echiparilor complexe cu subwoofer-uri cardioide si a surselor de linie complexe cu 3 cai.

Powersoft T904, noul amplificator cu 4 canale
Cealalta noua adaugire in Seria T este T904 cu 4 canale, care poate livra 1800W la 2 Ohmi, 2000W la 4 Ohmi sau 1600W la 8 Ohmi. Aceasta noua platforma de amplificare este conceputa pentru a alimenta sisteme bi-amplificate, cum ar fi monitoare de scena, difuzoare cu sursa punctuala cu 2 cai si surse de linie cu 2 cai, precum si subwoofere mai mici.

La fel ca restul amplificatoarelor din Seria T, noile T902 si T904 au DSP integrat, intrari Dante incorporate si monitorizare a impedantei live, precum si sistemul Active DampingControl ™ al Powersoft pentru compensarea rezistentei cablurilor.

„Majoritatea gamelor de amplificatoare pentru sunet live ofera tensiuni mai reduse la produsele cu costuri mai mici”, a spus Marc Kocks, managerul echipei de inginerie aplicata a Powersoft. „In sistemele mai mici, totusi, este destul de comun sa aveti un singur difuzor de 8 Ohmi pe canal. Acest fapt a reprezentat o oportunitate pentru echipa noastra de dezvoltare pentru a realiza o gama de amplificatoare foarte omogena in care toate modelele sa poata oferi aceeasi putere de iesire ridicata, astfel incat modelele mai mici pot reda, de asemenea „SPL complet” pe difuzoarele de 8 Ohmi.”

“Acest lucru face ca modelele mai mici sa fie mai accesibile economisind in alimentarea cu energie electrica si capacitatea actuala de iesire, oferind in acelasi timp un set solid de functionalitati pentru intreaga familie de produse. Odata cu adaugarea T902 si T904, Seria T va putea servi ca o componenta flexibila si fiabila pentru orice sistem de sunet live.”

Noile amplificatoare din Seria T vor fi prezentate in premiera intr-o serie de sesiuni online care vor avea loc Marti, 22 iunie 2021 la orele 10:00, 16:00 si 21:00 (ora României).

Va puteti inscrie la eveniment aici: https://bit.ly/2T9VZOA