Castiga o chitara Western Mini 3/4 Hora Reghin din partea AudioVision

 

Posteaza pe contul tau de Facebook sau Instagram un video de 1 minut cu copilul tau cantand la chitara piesa preferata si foloseste hashtag-ul #audiovisionstar ca sa intri in concurs.

Video-ul cu cele mai multe aprecieri va castiga o chitara Western Mini 3/4 Hora Reghin din partea AudioVision. Concursul se adreseaza copiilor cu varsta intre 6 si 12 ani si se deruleaza in perioada 7 – 27 iunie 2021. Prin inscrierea in concurs, participantii confirma ca au citit si accepta regulamentul concursului prezentat mai jos.

 


REGULAMENT

1. CONCURSUL SI ORGANIZATORUL CONCURSULUI
1.1. Concursul ce face obiectul prezentului Regulament se va derula online in perioada 07.06.2021 – 27.06.2021.
1.2. Organizatorul concursului este ARA Events Solutions SRL.

2. REGULAMENTUL CONCURSULUI
2.1. Concursul se va derula in conformitate cu prezentul Regulament (denumit in continuare si “Regulamentul”). Regulamentul reprezinta ansamblul de reguli de participare la concurs, obligatorii in mod egal si neconditionat pentru toti participantii.
2.2. Regulamentul este adus la cunostinta publicului pe pagina web a organizatorului.
2.3. Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.
2.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului Regulament in masura in care se va impune acest lucru, cu conditia anuntarii modificarilor prin canalele social media. Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra in vigoare imediat dupa publicarea online.
2.5. Regulamentul Concursului este intocmit in conformitate cu legile din Romania.

3. CONDITII DE PARTICIPARE LA CONCURS
3.1 Avand in vedere ca prezentul concurs este destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 6-12 ani, acestia nu se pot inscrie in nume propriu, astfel inscrierea in concurs se realizeaza exclusiv de catre parintii/tutorii legali ai acestora.
a) Parintii/Tutorii legali trebuie sa posede un user valid de Facebook sau Instagram, poza de profil, nume si prenume explicit;
b) La concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliul in Romania;
3.2 Participarea este eligibila urmand pasii de mai jos:
– Un Participant poate participa la Concurs cu un singur video cu o durata maxima de 1 minut 30 secunde, in care canta o piesa preferata la chitara.
– Parintele posteaza acest video pe pagina sa de Facebook sau Instagram folosind #audiovisionstar.
– Participarea in concurs se bazeaza pe atasarea hastagului #audiovisionstar iar in lipsa acestuia participantul nu se poate inscrie in concurs.
3.3 Participarea la concurs este gratuita.

4. CALENDARUL CONCURSULUI
4.1. Concursul se va desfasura in perioada 07.06.2021-27.06.2021.
4.2. Anuntarea Castigatorului va avea loc pe data de 29.06.2021.

5. ALEGEREA CASTIGATORULUI
5.1. Va fi ales un castigator in functie de numarul de aprecieri acumulate pana la data de 27.06.2021 de catre video-ul postat de participant.
5.2. Castigatorii vor fi anuntati pe unul dintre canalele de comunicare: mesaj prin Facebook/Instagram, e-mail, telefon.
5.3. Organizatorul va putea face publice numele si prenumele Castigatorului si Premiul acordat, pe orice canal de comunicare considera de cuviinta.
5.4. Acordarea si inmanarea Premiilor se vor face personal persoanei desemnate castigatoare, in termenul si la adresa indicate de Organizator,
5.5. In situatia in care castigatorul desemnat nu isi revendica premiul, in termen de 30 zile lucratoare de la data anuntarii castigatorului, acesta isi pierde dreptul la a-l mai revendica.
5.6. Daca participantul nu se afla in judetul Constanta, premiul va fi transmis prin curier, cu o confirmare de primire din partea castigatorului.
5.7. Avand in vedere ca desemnarea castigatorilor se va face pe baza numarului de like-uri, nu sunt admise contestatii cu privire la desemnarea castigatorilor.

5. PREMIUL
Premiul oferit de Audiovision:
1 chitara Western Mini 3/4 Hora Reghin (Culori disponible: rosu si verde)

6. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la:
– Colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor privind contul personal de Facebook si a datelor oferite cu acest scop. Castigatorii isi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi, dar fara a se limita la: nume/ prenume, varsta, ocupatia, nr de telefon, adresa e-mail, orasul din care provin, etc. si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii premiului stabilit prin acest Regulament;
– Stocarea acestor date si prelucrarea lor si in alte scopuri decat cele anterior mentionate, respectiv: reclama, marketing si publicitate.
Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Castigatorilor si le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament.
Participantii au dreptul sa refuze, in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat in legatura cu participarea la concurs sa fie prelucrate in scop de marketing direct sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. Participantii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor cu caracter personal in orice moment, din motive intemeiate si legate de situatia personala.
– Participantii au, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile si completarile ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opozitie, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei

7. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila.
Organizatorul nu isi va asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra premiilor castigate de catre participanti.
Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate.
Organizatorul isi rezerva dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, daca va considera ca acesta este licentios sau indecent.
Organizatorul isi asuma responsabilitatea numai in ceea ce priveste acordarea premiilor.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge postari ce lezeaza imaginea companiei sau a concurentilor inscrisi, in mod direct sau prin asociere.
Organizatorul nu este raspunzator sub nici o forma pentru continutul generat si pentru utilizatorii inscrisi in acest concurs, ori pentru consecintele care decurg din acesta actiune.

8. CONTACT
Pentru mai multe informatii referitoare la acest concurs ne puteti contacta la adresa instrumente@audiovision.ro