Editia 2021 a concursului Eurovision Song Contest, cel mai mare eveniment de muzica live din lume, a fost urmarita de 183 de milioane de spectatori pe 36 de piete.

Dupa pauza din 2020, Eurovision a revenit spectaculos iar marea finala a celei de-a 65-a editii a concursului desfasurata in Rotterdam, Olanda, s-a bucurat de o audienta impresionanta, cu un succes masiv in randul publicului tanar cu varsta intre 15 si 24 de ani. Audientele TV au depasit mai mult decat dublu cotele medii de vizionare primetime pentru acelasi grup de canale, iar interactiunea cu toate canalele online ale concursului a fost impresionanta.

Show-ul a captat audienta cu numeroase efecte speciale iar cea mai buna parte, din punctul nostru de vedere, este ca echipamentele MagicFX a fost in spatele acestora. FLAMEBLAZER® si SPARXTAR® au fost reprezentatii MagicFX la Eurovision 2021.

MAGICFX® FLAMEBLAZER®

Noul sistem de flacari de ultima generatie, este un dispozitiv este extrem de rapid si de receptiv. Este foarte fiabil datorita pompei de inalta calitate, a aprinderii duble si a circuitului de activare complet integrat. MagicFx FlameBlazer reprezinta o revolutie in industria efectelor speciale oferind siguranta la nivel superior.

MAGICFX® SPARXTAR®
Alternativa perfecta si sigura pentru adevaratele fantani de artificii! SPARXTAR® sufla pudra speciala care creeaza scantei si un efect magic. Nu este necesara licenta pentru artificii.

 

Photo Credits Eurovision Song Contest 2021 – JORDY BRADA