Alezzi Yacht

Alezzi Yacht

Locatia

Alezzi Yacht este singurul iaht catamaran de pe litoralul românesc dedicat distracției și relaxării, ce oferă o experiență unică pe fiecare din cele 3 punți. Proiectat special pentru a oferi atât turiștilor, cât și constănțenilor, experiențe inedite în largul Mării Negre, Alezzi Yacht este o ambarcațiune de 42 de metri lungime și 18 metri lățime și o capacitate de 1000 de persoane la bord cu 750 de locuri la mese.

Concept

Conceput ca destinație a distracției, Alezzi Yacht a fost proiectat pe trei punți, fiecare cu nevoile și specificul său. Puntea inferioară este locul ideal pentru relaxare, unde poți servi un brunch sau o băutură în timp ce admiri valurile mării prin ferestre sau podeaua panoramică. Puntea mediană este clubul unde poți dansa în voie, bucurându-te de muzică și briza mării. Puntea superioară este un club în aer liber, special conceput pentru a te bucura de petreceri spectaculoase și de tot ceea ce are de oferit Marea Neagră.

Soluțiile noastre

Alezzi Yacht este gândit și proiectat ca un iaht al distracției, ca un mod de a evada din cotidian. Obiectivul nostru a fost să întregim experiența prin echipamentele de sunet și lumini profesionale, efecte speciale și ecrane led care să creeze experiența unui festival pe un iaht.

Sunet:

Fiecare punte avea nevoile sale acustice specifice, iar soluția noastră tehnică a urmărit adaptarea optimă la fiecare spațiu și posibilitatea de gestionare multi-zonă a sunetului. Cu ajutorul boxelor audio profesionale KV2 Audio, sunetul clar și puternic este prezent pe fiecare punte.
Echipamentele premium de la KV2 Audio au fost distribuite în funcție de specificul fiecărei zone: pentru puntea 1, restaurant, sistemul ESR, pentru puntea 2, club, sistemele SL412 și VHD2.18J pentru main și seria ESD pentru out-fills iar pentru puntea 3, outdoor club, sistemul ES1.0. Nucleul pupitrelor de DJ este asigurat de echipamente Pioneer iar monitorizarea este asigurată de seria de incinte active EX KV2 Audio.

Lumini si efecte speciale:

Am reușit să creăm o senzație completă de festival în largul mării cu ajutorul luminilor inteligente de la ProLights și a efectelor speciale de la Magic Effects ce potențează distracția si desăvârșesc experiența unică.
Puntea 1 este echipată cu ProLights Ruby Beam, Ruby FCX și Diamond 7, puntea 2 cu Ruby Beam, Diamond 19, Diamond 7 si Sunrise blinders, în timp ce puntea 3 precum și împrejurimile pe mai mulți km beneficiază de aportul luminilor din seria Panorama IP - AirBeam și WBX Wash, precum și al impresionantelor SunBlast 3000FC.

Prezența luminilor este accentuată de Smoke Factory Tour Hazer.
Efectele speciale, o parte esențială a fiecărui show sunt prezente prin echipamentele Magic Effects: Flame Blazer, DeeJay Shotgun, Co2 Jet II și Co2 Gun II.

Video:

Ecranele led instalate la bordul Alezzi Yacht completează experiența prin aportul adus atât în decorul general precum și în sesiunile de entertainment.
Acestea învăluie fiecare punte fiind prezente chiar și pe tavanul clubului, cu rezoluții impresionante și un pixel pitch de 3mm.