Ultima gama de sisteme de amplificare Powersoft Mezzo este compacta, versatila si usor de folosit, facand-o ideala pentru mediul corporate, domeniul HoReCa si mediul educational.
 
Mezzo este noua linie de platforme de amplificare Powersoft proiectate pentru piata AV/IT. Avand jumatate din marimea unui amplificator traditional, gama Mezzo este compusa din opt modele de diferite puteri si optiuni de conectivitate.
 
Perfect potrivite pentru mediul corporate, domeniul HoReCa si mediul educational, amplificatoarele Mezzo sunt un sistem de amplificare clasa D ce livreaza o putere fara precedent si flexibilitate intr-un design compact, usor de instalat si utilizat. Poate fi monitorizat de la distanta, lucru ce il face atractiv pentru integratorii ce isi doresc reducerea timpului de instalare.
 
Mezzo raspunde nevoilor integratorilor AV/IT si a utilizatorului final prin flexibilitatea sa, adaptabila mediului corporate, HoReCa si educational. Configuratiile de putere mai mica fac noile amplificatoare Mezzo extrem de adaptabil in diferite medii.
 

 
Cele 8 noi modele din gama Mezzo vin cu 4 puteri diferite, fiecare model oferind optiunea  “A” (Analog) sau “AD” (Analog – Digital), la care se adauga Dante/AES67. Dimensiunile de putere includ optiuni mai mici de 320W in variante de 4x80W si 2x160W, dar si optiuni mai puternice de 600W in variante de 4x150W si 2x300W. Toate cele 8 modele pot fi conectate la retea si au un setup automat pentru parametrii audio, reducand semnificativ timpul de instalare.
 
Modelele AD au un comutator Ethernet si un al doilea port, ceea ce inseamna ca mai multe produse pot sa imparta acelasi cablu de retea pentru conectarea retrofit, sau pentru a imparti conexiunea de retea intre un proiector si un amplificator, de exemplu.
 
Poate cea mai impresionanta caracteristica a amplificatoarelor Mezzo este capacitatea generala de partajare a puterii. Modelele de 320W pot livra 80/160W per canal in 2, 4, 8 si 16 ohm precum si 100, 70 sau 25V. Modelele mai mari, de 600W pot livra 4x150W sau 2x300W si 2 x 16 ohm precum si 25, 70 sau 100V. Fiecare canal are spatiu suficient pentru distribuirea puterii in functie de nevoile specifice de instalare, ceea ce inseamna ca un singur model poate fi folosit pentru zone de dimensiuni diferite, iar modificarile de design pot fi facute rapid.
 

 
Capacitatile de partajare a puterii ofera o flexibilitate maxima in alocarea puterii pe diferite canale. Mezzo recunoaste automat sarcinile cu impendanta mare sau cele cu impedanta redusa si configureaza sistemul pentru a se acomoda nevoii de putere necesara in timp ce reduce timpul de instalare semnificativ.
 
Doua unitati incap intr-un rack standard de 19 inch, in timp ce o singura unitate incape intr-un rack compact de 11 inch sau poate fi montata pe perete. Unitatea extrem de silentioasa nu are nevoie de ventilatie si incape in majoritatea spatiilor. Mezzo livreaza suficienta putere pentru amplificarea mai multor subwoofere. Ceea ce inseamna economisirea semnificativa a spatiului in locatiile ce nu vor mai avea nevoie de rack-uri de 19 inch.
 
Mezzo gazduieste cu usurinta input digital si analog. Fiecare Mezzo poate fi setat ca o unitate descentralizata, permitand fiecarei unitati sa faca parte dintr-un sistem mai mare, cu feed-uri locale de la reteaua Dante. Acest lucru duce la economii masive de costuri in cheltuielile de cablare, precum si la cresterea semnificativa a functionalitatii de monitorizare si control. Un utilizator poate pastra controlul deplin asupra caracteristicilor, ca si cum ar fi o platforma centralizata.