Amplificatoarele audio Powersoft Mezzo, cu un discount de -20% pana la data de 30 septembrie 2020.
 
Mezzo este noua linie de platforme de amplificare Powersoft proiectate pentru piata AV/IT. Oferind aceeasi claritate a sunetului, fiabilitate si calitate caracteristica amplificatoarelor Powersoft, Powersoft Mezzo au jumatate din marimea unui amplificator traditional, ocupand ½ dintr-o unitate rack. Amplificatoarele audio Powersoft Mezzo au DSP de ultima generatie, in variante cu 2 sau 4 canale de iesire. Discountul de -20% se aplică pentru orice model al seriei achizitionat pana la data de 30 septembrie 2020.
 
Jumatate din dimensiune, dublu in performante
 
Seria de amplificatoare audio profesionale Powersoft Mezzo mentin aceleasi standarde ridicate ale calitatii, fiabilitatii si proprietatilor acustice caracteristice amplificatoarelor Powersoft, desi au jumatate din dimensiunea celorlalte platforme de amplificare ale producatorului italian. Extrem de flexibile, versiunile „AD” Powersoft Mezzo ofera toate functiile de control si monitorizare de la distanta ale versiunilor „A”, la care se adauga Dante si AES67.
 
Compacte, versatile si usor de folosit, Powersoft Mezzo sunt ideale pentru orice aplicatie fixa din mediul corporate, HoReCa sau educational. Pot fi monitorizate de la distanta, un plus pentru integratorii ce isi doresc reducerea timpului de instalare.
 

 
Fiabilitate si flexibilitate
 
Fiecare din cele 8 noi modele din gama Mezzo ofera optiunea  “A” (Analog) sau “AD” (Analog – Digital), la care se adauga Dante/ AES67. Toate cele 8 modele pot fi conectate la retea si au un setup automat pentru parametrii audio, timpul de instalare fiind semnificativ redus.
 
Modelele AD au un comutator Ethernet si un al doilea port, util cand se doreste utilizarea aceluiasi cablu de retea pentru conectarea retrofit, sau aceeasi conexiune de retea pentru un proiector si un amplificator, de exemplu.
 
Amplificatoarele Mezzo impresioneaza prin capacitatea generala de partajare a puterii. Modelele de 320W pot livra 80/160W per canal in 2, 4, 8 si 16 ohm precum si 100, 70 sau 25V. Modelele mai mari, de 600W pot livra 4x150W sau 2x300W si 2 x 16 ohm precum si 25, 70 sau 100V. Fiecare canal are spatiu suficient pentru distribuirea puterii in functie de nevoile specifice de instalare, ceea ce inseamna ca un singur model poate fi folosit pentru zone de dimensiuni diferite, iar modificarile de design pot fi facute rapid.
 
Capacitatea de partajare a puterii ofera flexibilitate maxima in alocarea puterii diferitelor canale. De multe ori, utilizatorii se pot confrunta cu un sistem care are incinte acustice foarte solicitante dar si una sau doua incinte in zonele adiacente care nu necesita atat de multa putere. Powersoft Mezzo va recunoaste automat sarcinile de impedanta ridicata si impedanta scazuta si va configura sistemul pentru a adapta aceste variatii. Ce inseamna acest lucru? O eficienta energetica mai mare si un timp de setare semnificativ mai mic.
 
Accesoriile de montare incluse permit multiple optiuni: 1 sau 2 Mezzo intr-un rack de 19” sau 1 Mezzo intr-un rack de 11”. Suporturile de montare pe perete incluse permit montarea acestor amplificatoare pe orice suprafata plana sau incastrate in tavane, scafe etc. Picioarele din cauciuc permit asezarea Mezzo pe un raft, atunci cand este necesar.