Euromet a fost nominalizat ca finalist la categoria “Support Technology of the Year” in cadrul AV Awards 2020, renumita competitie internationala care isi propune sa recunoasca si sa recompenseze excelenta in intreaga industrie audiovizuala.
 
AV Awards ramane cea mai mare si mai prestigioasa seara din calendarul industriei AV datorita independentei si transparentei lor absolute – este singura noapte in care 1.400 de profesionisti din fiecare sector al pietei AV din intreaga lume se reunesc pentru a socializa si pentru a sarbatori tot ceea ce face atat de grozava aceasta industrie.
 
Nominalizarea Euromet ca finalist a fost urmarea unui proces de evaluare riguros si transparent, proces realizat de un grup independent format din reprezentantii organizatiilor utilizatorilor finali, consultantilor si jucatorilor cheie din industrie.
 

 
Solutia care a determinat nominalizarea Euromet este TURN VOLTA, una dintre cele mai revolutionare inovatii produse de Euromet in 2020.
 
TURN VOLTA este suportul/caruciorul pentru LED-uri de mari dimensiuni si VideoWall-uri ce combina designul suportului VOLTA, caracterizat prin structura sa arcuita, cu noul sistem patentat Turn ce permite o rotatie constanta si regulata a ecranului cu 90°.