Clientii KV2 Audio se bucura de foarte multi ani de calitatea audio superioara a amplificatoarelor super analogice KV2. Cu toate acestea, pentru anumite aplicatii ce necesitau control, erau intotdeauna nevoiti sa foloseasca aplicatii terte, bazate pe DSP si electronica digitala elementare, care din pacate, afectau si sunetul.
 
De curand, KV2 Audio a facut posibila ingineria super analogica de cea mai inalta calitate la pachet cu necesarul confort al controlului digital si al diagnosticarii.
 

 
Noile amplificatoare din seria D ofera optiunea de a seta gain-ul, de a configura limitatoarele sau de a selecta filtrul, EQ și modul punte, în funcție de model. Sectiunea de diagnosticare ofera informatii despre temperatura radiatoarelor, tensiunea retelei, verificare status in timp real și nivelurile de iesire in raport cu limitarea.
 
Cu noul instrument de control si diagnosticare KV2 se pot seta toate amplificatoarele individual sau grupate, inclusiv salvarea si reamintirea preseturilor si afisarea fisierelor.
 
Amplificatoare KV2 Audio cu functia de control și diagnostic KV2 incorporat:
 
ESP2000D
ESR28000D / ESR3000D
SL3000D
VHD3200D