Inovatorii italieni Powersoft au extins cele mai populare game de instalatii fixe cu amplificatoarele Duecanali 6404 DSP + D cu doua canale si Quattrocanali 8804 DSP + D, cu patru canale.
 
Ambele produse dispun de retea audio digitala Dante si procesare de semnal de inalta performanta, capabile sa livreze 175 Vpeak, ceea ce le face ideale pentru aplicatii unde este nevoie de SPL ridicat precum cluburi, sali de concerte si stadioane.
 
Ca si in cazul celorlalte modele din gamele respective, noile platforme de amplificare Duecanali 6404 DSP + D si Quattrocanali 8804 DSP + D sunt capabile sa ofere un nivel ridicat de performanta la un pret competitiv, cu un cost de operare redus si o eficienta ecologica ca orice alt produs Powersoft.
 
Cu aceste noi extensii, Duecanali 6404 DSP + D si Quattrocanali 8804 DSP + D completeaza seriile Powersoft dedicate aplicatiilor de dimensiuni mici si mari, unde numarul canalelor este limitat si este necesar un produs flexibil capabil sa functioneze  cu sisteme Hi-Z si Lo-Z.
 
Noile modele Duecanali si Quattrocanali au modulul de comutare patentat de Powersoft, cu Power Factor Correction (PFC), tehnologie SRM  (Smart Rails Management) si comutare intre frecvente fixe de clasa D.
 
Duecanali 6404 DSP + D
 
Calitatea excelenta a sunetului si puterea de iesire ampla pe care o are cel mai recent membru al gamei Duecanali se datoreaza abordarii unice Powersoft de amplificare a clasei D, ceea ce il face perfect pentru utilizarea ca sistem principal in orice locatie unde performanta este o prioritate.
 
Cu DSP de ultima generatie integrat, Duecanali 6404 DSP + D ofera functionalitati extinse de gestionare a sistemului. Pe langa functiile de modelare si limitare a sunetului, hardware-ul DSP si software-ul ArmoníaPlus faciliteaza respectarea cerintelor sistemelor de sunet in scopuri de urgenta.
 

 
Gama Duecanali este capabila sa suporte impedante de frecventa joasa (2/4/8 Ohm) si linii distribuite 70V / 100V, selectabile pe canal, oferind o putere de iesire maxima pe canal de 1800 W la 8 Ω; 3200 W la 4 Ω; 4600 W la 2 Ω; 9200 W la 4 Ω bridged; 6400 W la 8 Ω bridged; 4000 W la 100 Volti si 3200 W 70 Volti.
 
Seria este de asemenea versatila, oferind feedback prin afisajul LED al panoului frontal sau printr-un computer conectat care ruleaza software-ul ArmoníaPlus.
 
Quattrocanali 8804 DSP + D
 
Intr-o singura unitate de rack, seria Quattrocanali ofera dimensiuni mai mici, greutate redusa si aceeasi calitate a sunetului si fiabilitate caracteristica produselor Powersoft.
 
Amplificatoarele din seria Quattrocanali implementeaza o sursa de alimentare de inalta eficienta, controlata prin microprocesor, cu PFC incorporat (Power Factor Correction), care permite functionarea perfecta la nivel mondial, cu orice tensiune de retea AC in intervalul 85-275 VAC suportand pana la 400 V. Tehnologia SRM (Smart Rails Management) permite maximizarea eficientei sistemului si reducerea drastica a consumului de energie la orice incarcare si in orice conditii de utilizare.
 

 
Cu aceasta ultima extensie, solutiile de instalare fixa DuecanaliQuattrocanali si Ottocanali pot aborda un spectru complet de aplicatii, in special in cazul in care numarul canalelor este limitat si este nevoie de un produs flexibil care sa functioneze cu sisteme Hi-Z si Lo-Z.
 
Ambele produse se pot integra perfect in orice retea prin intermediul retelelor standard cu cablu Cat5 si Wi-Fi. Accesul de la distanta prin Armonía Plus permite un control complet, inclusiv monitorizarea si diagnosticarea prin laptop, computer, tableta sau smartphone. Interfata complet personalizabila integreaza perfect toate dispozitivele intr-un singur ecran usor de gestionat, astfel incat tot ce este afisat poate fi monitorizat dintr-o singura privire.
 
Amplificatoarele noi lansate vor fi livrate incepand cu luna iulie. Prezentarea lor in premiera a avut loc pe 15 iunie in timpul unui webinar, disponibil la cerere aici:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_7m3f_ImbQYGK7IOzf0lrVw