8 zile de reduceri la echipamente audio pentru afacerea ta

Din 16 noiembrie incepe Black Friday Party, special pentru cei care detin o afacere si inteleg importanta sonorizarii. Pana pe 23 noiembrie ai 8 zile de reduceri la echipamentele de sunet pentru afarerea ta, fie ca este vorba despre un hotel, restaurant, bar, club sau orice alta locatie. Nu rata Black Friday Party in perioada 16-23 noiembrie.

 
Discounturi de pană la 50% la branduri renumite
Ofertele vor fi disponibile in primul rand pentru abonatii nostri la newsletter, de aceea ar fi bine sa te abonezi chiar acum. Daca te-ai abonat deja, urmareste inbox-ul pentru noutati.

  
Echipamente audio profesionale
Stim ca sonorizarea joaca un rol foarte important in succesul oricarei afaceri HoReCa, asa ca ti-am pregatit o multime de reduceri speciale de pana la 50% la echipamente audio profesionale cum sunt amplificatoarele Powersoft cu o greutate redusa, putere mare, si eficienta ridicata, sistemele point source de la KV2 Audio care iti ofera posibilitatea de a acoperi o masa mai mare de oameni cu mai putin echipament si solutiile de sonorizare de la Audac, ce pot fi configurate atat single, cat si multi-zona.
 

 
Daca nu mai ai rabdare pana pe 16 noiembrie, cand incepe Black Friday Party, in magazinul nostru online gasesti si acum oferte speciale la numeroase produse care nu se vor regasi in cadrul campaniei.