8 zile de reduceri la echipamente audio pentru trupe

 
Pe 16 noiembrie incepe Black Friday Concert, special pentru trupe. Pana pe 23 noiembrie, ai 8 zile de reduceri la echipamente audio pentru urmatorul tau concert. Nu rata Black Friday Concert in perioada 16-23 noiembrie.
 
Discounturi de pană la 50% la branduri apreciate de toate trupele
Ofertele vor fi disponibile in primul rand pentru abonatii nostri la newsletter, de aceea ar fi bine sa te abonezi chiar acum. Daca te-ai abonat deja, urmareste inbox-ul pentru noutati.

  
Echipamente audio profesionale
Ti-am pregatit o multime de reduceri speciale de pana la 50% la echipamente audio profesionale cum sunt amplificatoarele Powersoft cu o greutate redusa si fiabilitate marita, ce usureaza live-urile, sistemele point source de la KV2 Audio ce permit acoperirea unei mase mai mari de oameni cu mai putin echipament si microfoanele Sennheiser, premiate internațional cu Emmy, Grammy sau Oscarul tehnic.
 

 
Daca nu mai ai rabdare pana pe 16 noiembrie, cand incepe Black Friday Concert, in magazinul nostru online gasesti si acum oferte speciale la numeroase produse care nu se vor regasi in cadrul campaniei.