1. O combinatie completa de intrari
XMP44 este un un sistem audio modular profesional marca Audac cu o structura flexibila de 4 sloturi de card pentru interfata SourceCon™ si posibilitatea de instalare a unei varietati largi de module optionale. Varietatea modulelor disponibile variaza de la tunere FM la tunere DAB si DAB +, tunere radio de internet, interfete de fisiere vocale si multe altele.

2. Implementare plug&play
Datorita tehnologiei SourceCon™, instalarea XMP44 poate fi realizata cu usurinta prin glisarea modulelor in sinele de ghidare, in timp ce conexiunile se fac utilizand contactele board-edge. Aceste lucru permite o instalare simpla si rapida fara a necesita cabluri interne suplimentare.
 
3. Interfata USB pentru fiecare slot modular
XMP44 are patru interfete USB dintre care una poate fi folosita pentru actualizari. Celelalte interfete permit redarea sau stocarea de fisiere media si de voce pentru playerul media.
 
4.  Conexiune RS232 si TCP/IP
XMP44 are porturi RS-232 si TCP/ IP ce permit integrarea sistemului cu orice sistem de automatizare audio de uz industrial sau personal.
 
5.  Control total cu AUDAC Touch™
XMP44 este controlat prin aplicatia AUDAC Touch™ pentru dispozitive inteligente. Aceasta garanteaza controlul total al sistemului si configurarea sa de pe orice dispozitiv sau din orice locatie, in orice moment.
 
6. Compatibilitate Dante™ 
XMP44 poate fi extins cu ajutorul interfetei optionale Dante™ ANX44 ce permite receptionarea si transmiterea audio de latenta redusa, dar de inalta calitate, pe o retea Ethernet standard.
 
7. Interfata intuitiva
Comenzile si indicatoarele de pe panoul frontal garanteaza o operare intuitiva si usor de utilizat, permitand functionarea si configurarea fara probleme , chiar si pentru utilizatorii neexperimentati.
 
8. Control prin orice browser web
Datorita interfetei HTML5 integrate, XMP44 poate fi controlat prin orice browser web standard.
 
9. Solutie pentru economisirea spatiului
XMP44 este cea mai compacta sursa audio de pe piata ce imbina caracteristicile a patru playere media complete intr-o singura carcasa, salvand astfel suficient spatiu in rack.
 
10. Oportunitati de extindere in viitor
XMP44 este cea mai versatila sursa audio a producatorului Audac, insa cu o gama de module in constanta crestere.
 
XMP44 I NMP40 I BMP40 I DMP40 I FMP40 I IMP40 I MMP40 I TMP40 I ANX44 I Tehnologia SourceCon™