Bankhotel Art Congress Hall este situat in centrul istoric al orasului Lviv, Ucraina, intr-o cladire restaurata a unei foste banci austro-ungare. In timpul reconstructiei, principala preocupare a fost conservarea aspectului istoric al cladirii ca monument de arhitectura. Forma intiala a acoperisului, cu cupola sa, a fost distrusa intr-un incendiu in 1968. O echipa de experti arhitecti a reconstruit-o dupa modelele istorice originale. Iar aceasta decizie a creat oportunitatea de a crea 3 etaje suplimentare pentru oaspeti, ceea ce inseamna ca acum cladirea are 7 etaje si 101 camere in total.
 

 
Etajul ce fusese anterior folosit de banca a fost transformat intr-una din cele mai mari sali de conferinta ale orasului. In total, sunt 8 sali de conferinta cu o capacitate totala de 270 de persoane, ce ofera toate cerintele pentru organizarea de seminarii, prezentari si congrese. Pentru a se asigura ca toate evenimentele ce au loc in aceste sali vor fi caracterizate de profesionalism, locatia a formulat cateva cerinte pe care instalatia audio trebuia sa le indeplineasca. Iar cele mai importante au fost sunetul de inalta calitate al muzicii de fundal difuzata in timpul pauzelor si inteligibilitatea discursurilor din timpul prezentarilor. Exhipamentul de sonorizare trebuia sa fie si foarte putin vizibil pentru a se putea imbina cu designul autentic.
 

 
Boxa incastrabila Audac CELO5 s-a dovedit a fi cea mai buna solutie. Datorita grilei elegante cu margine subtire de 1 mm, aceasta boxa de tavan ultracompacta devine aproape invizibila cand este montata. In combinatie cu transformatorul audio de linie (100V) TR1024F, aceasta solutie de sonorizare are avantajul sunetului de inalta calitate datorita tweeterului cu con de aluminiu, dar si calitatea superioara a difuzorului si filtrului folosit. Transformatorul de linie a facut posibila conectarea unui numar mare de difuzoare amplificate de amplificatorul de putere cu 4 canale CAP424.
 
Ca surse audio principale, in sistemul audio modular XMP44 SourceCon™ au fost implementate 3 module MMP40, media player si recorder profesional ce utilizeaza tehnologia SourceCon™ si un modul IMP40, internet radio player ce utilizeaza tot tehnologia SourceCon™. Impreuna cu matricea audio cu 8 zone MTX88 este posibila controlarea facila a anunturilor si a sunetului pentru zone distincte. Intreagul sistem de sonorizare este controlat cu ajutorul aplicatiei Audac Touch ce permite controlul ușor pentru fiecare zona.
 
PRODUSE FOLOSITE: