Workshop 2014

AudioVision Workshop 2014

Dupa ce, cu o seara inainte, am socializat pana tarziu in noapte cu invitatii de la Powersoft Audio si participantii ce ni s-au alaturat deja, ne-am reunit la cafeaua de dimineata,   sa ne bucuram de prezentarea facuta de Steve Smith, live sau cu ajutorul translatorului. Dupa trecerea in revista a istoriei si a inceputurilor Powersoft Audio, am descoperit evolutia companiei si a tehnologiei, care au dus la realizarile ce au transformat produsele actuale in leader pe segmentul lor si Powersoft Audio in trend setter.

Steve Smith explica....Steve Smith explica....

Cunoscand bazele companiei si realizarile tehnologice, am trecut la prezentarea posibilitatilor pe care echipamentele Powersoft Audio le ofera. Pentru asta, a fost nevoie de impartasirea cunostintelor si maiestriei Inginerului de Sunet si Sistem, Alessandro Arturi, care ne-a dezvaluit structura DSP-urilor dezvoltate si folosite de Powersoft Audio, si mai mult de atat, a prezentat modul in care acestea pot fi setate cu ajutorul soft-ului Armonia.

Dupa multe notiuni tehnice si termeni de specialitate, extrem de interesante pentru participantii cu valente sau cunostinte ingineresti, am ajuns la punctul culminant, demo A-B. Acesta era momentul asteptat de noi toti si care, nu doar ca nu ne-a dezamagit, ci chiar ne-a surprins prin plusul ce poate fi adus unui sistem audio, fie el si unuia apreciat ca fiind de top.

Andy Austin-Brown are o conversatie...Andy Austin-Brown are o conversatie...

Astfel, reprezentantii Powersoft Audio, ajutati de inovativele amplificatoare si revolutionarul produs multimedia DEVA, au facut sa avem, o zi valorificata prin cumul de cunostinte si descoperiri.

Fiind incarcati cu informatii despre tot ce inseamna posibilitatile tehnologiei digitale in industria amplificarii sunetului, am trecut a doua zi la redescoperirea tehnologiei analogice si incredibilelor posibilitati ce le ofera.

Alex Pagliani a dezvaluit, cum KV2 Audio a luat fiinta pentru a creea sistemele care sa reproduca sunetul intr-un mod cat mai natural, cu o claritate incomensurabila si cu un randament exceptional. Am avut ocazia sa aflam, cum cativa oameni au crezut in genialitatea lui George Krampera si au sprijinit un proiect creat din si pentru pasiunea de a reda sunetul nealterat, asa cum provine de la sursa. Frumoasa poveste a aparitiei, construirii, dezvoltarii si transformarea KV2 Audio intr-un brand cunoscut si apreciat interantional, a continuat cu sustinerea adusa de ... Andy Austin - Brown.

Andy ne-a dezvaluit principiile si tehnologia ce contribuie la realizarea unui sunet atat de curat si de diferit prin naturaletea lui. Evident s-au creat dezbateri pe seama tehnologiei folosita de KV2 Audio, atat din punct de vedere al principiului One Point Source, cat si pe seama evitari folosirii tehnologiei digitale, pe care KV2 Audio le promoveaza si le sustine cu rezultate remarcabile.

Totul s-a incheiat cu un demo comparativ, comparatiile fiind facute atat cu brand-urile cele mai populare pe piata din Romania cat si cu cele mai apreciate si mai cunoscute international. Din pacate nu exista o norma SI care sa masoare efectul produs de sunetul sistemelor KV2 Audio, caci el se masoara prin numarul de zambete, adus pe fetele ascultatorilor, largimea acestora si emotiilor provocate.

Multumim personalului de la Hotel Maibu pentru servicii si profesionalism!

Ce spun ei:
Powersoft Audio - Facebook
KV2 Audio - Stire

Va multumim!
AudioVision Workshop 2014
Materiale Workshop