Primul „oras ce nu doarme” din Vietnam s-a deschis oficial pe insula Phu Quoc, urmarind sa devină noua destinatie internatională din Asia. Phu Quoc United Center, dezvoltat de Vingroup, a realizat o investitie totala de 2,8 miliarde de dolari, ce vizeaza atragerea de vizitatori din intreaga lume.
 
Vizitatorii se vor putea bucura de tehnologia de divertisment de top cu spectacole multimedia spectaculoase, inclusiv 32.000 „flori vietnameze” din bambus ce calatoresc pe canale asemanatoare Venetiei, inconjurate de cladiri colorate ce aduc un omagiu capitalei italiene.
 
Prolights a fost alegerea fireasca pentru partea de lumini profesionale, echipamentele Prolights fiind instalate pe lacul central, unde se afla canalele similare celor din Venetia. In fiecare seara, spectacolul „Sac mau Venice” („Culoarea Venetiei”) uimeste vizitatorii cu un spectacol de lumini impresionant.
 

 
Au fost utilizate in total 24 Prolights PanoramaIP Spot, impreuna cu 12 moving heads PanoramaIP WBX. Echipamentele producatorului italian au fost folosite si pentru spectacolul „Tinh Hoa Vietnam”, cu 40 de Prolights PanoramaIP AirBeam, 36 PanoramaIP Spot si 28 PanoramaIP WBX.
 
„Au fost alese luminile profesionale Prolights IP, pentru ca era nevoie de echipamente instalate in aer liber semi-permanent, deoarece spectacolul are loc in fiecare zi. Seria Panorama este incredibil de luminoasa si foarte fiabila, iar echipamentele Prolights ne-au depasit toate asteptarile”, au declarat organizatorii.