Pe langa raul St. Lawrence, parcul Optimise din Montreal, Canada se mandreste cu multe terenuri extinse, perfecte pentru activitati recreative sau sporturi in aer liber. Parcul sustine si comunitatea din Sainte-Catherine, prin organizarea de evenimente. Tinand cont de toate acestea, era mai mult decat evident faptul ca parcul avea nevoie de un sistem de adresare publica si divertisment care sa poata veni in sprijinul comunitatii.
 
Nicolas G. Bouchard, managerul de evenimente al parcului, si-a dorit sa implementeze o solutie permanenta in ceea ce priveste nevoile audio ale parcului, o solutie ce ar putea oferi asistenta audio pentru toate evenimentele. Acest lucru a fost partial inspirat de raspunsul pozitiv al locuitorilor la tema parcului din timpul Halloween-ului de anul trecut, cand luminile si decoratiunile au fost plasate de-a lungul pasarelei. Fara un sistem audio, parcul nu a putut oferi si muzica care sa completeze tema de Halloween, ceea ce a evidentiat nevoia de a imbunatati parcul cu echipamente audio.
 
„Aveam nevoie de un produs pe care sa ne putem baza, unul care sa reziste schimbarilor de mediu, parcul fiind langa rau”, a spus Bouchard. „Powersoft Deva indeplinea toate cerintele: un produs robust, cu un software usor de utilizat si capacitatea de a fi atat un sistem de diverstisment, cat si unul de siguranta publica. Datorita aspectului, flexibilitatii si controlului sau facil, era clar că Deva era potrivit pentru orice eveniment organizat in parc.”
 

 
Sistemul Deva rezistent la intemperii prin clasificarea IP65 este raspunsul Powersoft sub forma unei solutii flexibile si multifunctionale, potrivita in orice spatiu public sau privat ca sistem de securitate, divertisment si asistenta publica. Cu o carcasa realizata dintr-un material ignifug si rezistent la apa sarata, conform standardului UL 94, Deva a fost conceput special pentru a proteja circuitele interne de expunerea la schimbarile climatice, admitand temperaturi intre -20°C si +70°C. Echipat cu un un amplificator ultra-eficient din clasa D si difuzor de 8 inci, dispozitivul wireless Deva este capabil sa se conecteze la orice sistem audio. Deva are trei modele, fiecare cu propriile caracteristici si beneficii si dispune si de un sistem GPS si detector al prezentei cu infrarosu.
 
Pentru a maximiza acoperirea intregului parc, au fost folosite sapte unitati Deva, distantate pe toata suprafata parcului. Chiar daca Deva poate fi alimentat cu energie solara, s-au folosit farurile din parc pentru alimentarea dispozitivelor Deva. Cum saparea terenului din jurul parcului pentru introducerea firelor ar fi fost dificila, Deva a permis o instalare minim invaziva”, explica Bouchard.
 

 
Instalarea unitatilor a durat o singura zi, iar cand a fost vorba de instalarea software-ului Deva, acest lucru a mai durat cateva ore. Posibilitatea unor caracteristici suplimentare oferita de Powersoft Deva a facut acest dispozitiv candidatul perfect, pentru ca, daca pe viitor parcul va dori sa adauge caracteristitici suplimentare, va putea sa faca acest lucru.

Instalarea unitatilor Deva in ianuarie s-a dovedit un atu in timpul celei mai recente teme de iarna a parcului, Lueurs Boréale. Unitatile Deva au redat muzica clasica a muzicienilor din Quebec, in timp ce afisajele iluminate prezentau poezii a patru poeti din Quebec, in completarea spectacolului vizual cu lumini de inspiratie nordica prezente de-a lungul traseului de iarna din jurul Parcului Optimiste. Experienta Lueurs Boréale a avut si rolul de strangere de fonduri iar vizitatorii care s-au bucurat de experienta unica au putut sa si doneze pentru o organizatie caritabila locala.